Ha lenne rá lehetőség, hogy az alvás igényét teljesen kiiktassák a szervezetedből mindenféle egészségkárosodás nélkül, belemennél?
Pro: rengeteg plusz idő
Kontra: az alvás kellemes érzéséről lemondani
# 12
Talán jótékonyabb hatása lenne az emberre, mint gondolnád. Más célok lennének előtte, másra költené a pénzét, mondjuk önmegvalósításra. Ismered a Maslow-piramist?
Erről álmodok már évek óta!
-Nem kell minden reggel harcot vívnom magammal 5 meg 6 órakor, hogy keljek fel, mert különben elkések
-Nem késnék el többé sehonnan sem
-Nem menne el hasztalanul a fél életem
-Bármikor tanulhatnék
-Bármikor dolgozhatnék, a legembertelenebb éjszakázásokat is bírnám, és hülyére keresném magam.
-nem lenne semmi akadálya hogy egy rajzot, vagy novellát akár 1-2 nap alatt befejezzek.
-nem aludnék be unalmas dolgokon
Ez tiszta haszon lenne!
"-nem lenne semmi akadálya hogy egy rajzot, vagy novellát akár 1-2 nap alatt befejezzek.
-nem aludnék be unalmas dolgokon "
Szerintem azért a kreativitásnak olykor kell egy reset gomb. Bármilyen éber legyen az ember, szellemileg simán ütközhet olyan akadályba, amit az információbőség okoz.
Ugyanígy az unalommal. Képtelenek lennénk elaludni tőle, de akkor mi történik? Szerintem az, ami most is sokunkkal: agyf**zt kapnánk tőle :D Azért az se kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!