Miért jó dolog szivatni valakit?
Főleg gyerekeknél divat ez a megalázós kötekedős szivatás. Kamaszok és néha még a felnőttek is jól tudnak szórakozni az ilyeneken. Például nálunk a gimiben azért szivatnak durván valakit mert faluról jött.Nem unják meg, sőt.
Nem értem miért jó érzés valakinek ilyet csinálni? Vagy egyáltalán mi a szórakoztató ebben?
17/F
" Ennek nincs különösebb jelentősége, aki értelmes, az érti, hogy poénból teszik."
Nem,aki értelmes,az érti hogy poénból teszik,de nem nevet rajta,mert ízléstelen egy "humor" ez a szivatásos dolog,nem is vicces,és az érzékenyebbek megsértődhetnek rajta.Egyszerűen szennyezi a környezetet ez a "megszivatjuk egymást" mert az de vicces gondolkodás,csak a belülről rohadt emberek nem veszik észre hogy a társadalomban többet árt mint használ(meg a kevésbé értelmesek nem veszik észre hogy a szivatás valójában nem vicces dolog)
"Az mér més tészta. Pl nekem a baráti körömben van egy falusi, aki durván parasztos akcsntussal beszél. Őt szoktuk szivatni a beszéde miatt, de érti, hogy ez poén"
Persze,persze,poén...én is ezt mondanám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!