Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha egy 17 éves lány...

Normális, ha egy 17 éves lány az anyjával alszik?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Legyünk ebben is birkàk.Aludjuk úgy és azzal,ahogy a többségnek tetszik.

Na fràszt!Mi lenne abban ciki? Csak azért mert felnőtt valaki,màr 5 méteres körzetben kerülnie kell az anyjàt? Ha neki úgy jo,aludjon vele.

Én 40 múltam de néha eszembe jut,milyen megnyugtató volt gyerekkoromban anyuhoz bújni,mellette aludni.De enyém sajnos màr nem él.

2017. júl. 15. 06:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam akkor, amikor vendégségben vagyok náluk. Anyának van egy hatalmas ágya, külön alszik apámtól. Ha jön a férjem is, akkor általában átmegy apámhoz, ha csak a lányommal megyek, akkor együtt alszunk hárman, mert a gyerek velem alszik általában (9 hónapos). De azt nem szeretnénk, hogy lepotyogjon az ágyról, amíg alszunk, így ketten vagyunk vele. Még így is tudna lavírozni, akkora a hely, de ha közénk vesszük, akkor tuti nem mászik le.

Három generáció egy ágyban... lehet lepontozni.

2017. júl. 15. 07:41
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
nem normalis, velem kene aludnia.
2017. júl. 15. 09:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Én idősebb koromban is aludtam Anyámmal. Olvastam egy újságban, hogy Győzike 19 éves koráig aludt az Anyjával. Mindenkinek más az igénye. Nem kell ezen megbotránkozni.
2017. júl. 15. 10:00
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Egyem a szívét. 😊
2017. júl. 15. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is anyukámmal aludtam ennyi idősen, mert remalmaim / szörnyű félelmeim voltak. Utáltam és egyáltalán nem is tartottam normalisnak, de képtelen voltam egyedül meglenni a szobámban este/éjszaka.

Ez csak az én sztorim, a kérdésre valaszolva szerintem nem normális dolog.

2017. júl. 15. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs sajat agya akkor igen ha van akkor nem
2017. aug. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!