Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi nőről:?

Figyelt kérdés

Veszek egy alaplapot, gépházat processzort stb s összeállítok belőle egy számítógépet. Az egyik csomagban van a szereléshez egy pár fehér kesztyű.

Később megismerkedek egy nővel. Meglátja nálam a fehér kesztyűt s kitalálja, hogy transzvesztita bulikra járok benne. Nem hiszi el, hogy az egy műszaki kesztyű amit PC.hez adtak, mert ilyenről még nem hallott. Később azt álmodja hogy kifestve lát engem s nem sokkal később szakít is...

2017. júl. 12. 15:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Volt oka feltételezni ilyet?"

Hát nem tudom, engem már nagyon sokmindennek néztek, kommunistának, kapitalistának, humanistának, baleknak, zseninek, őrültnek, látnoknak, szegénynek, gazdagnak, milliomosnak, hajléktalannak, tudósnak, tanárnak, bolti eladónak (zaklattak a boltban hogy ez hol van az hol van pedig csak bementem vásárolni) de transzvesztitának még sose.

2017. júl. 12. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

1. Diplomaosztóra rövid, fehér kesztyű a tökéletes választás.

2. Fehér kesztyű illik a menyasszonyi ruhához.

Agyára ment a Pride felvonulás a csajnak.

2017. júl. 12. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!