Mi a véleményetek az alábbi nőről:?
Veszek egy alaplapot, gépházat processzort stb s összeállítok belőle egy számítógépet. Az egyik csomagban van a szereléshez egy pár fehér kesztyű.
Később megismerkedek egy nővel. Meglátja nálam a fehér kesztyűt s kitalálja, hogy transzvesztita bulikra járok benne. Nem hiszi el, hogy az egy műszaki kesztyű amit PC.hez adtak, mert ilyenről még nem hallott. Később azt álmodja hogy kifestve lát engem s nem sokkal később szakít is...
"Volt oka feltételezni ilyet?"
Hát nem tudom, engem már nagyon sokmindennek néztek, kommunistának, kapitalistának, humanistának, baleknak, zseninek, őrültnek, látnoknak, szegénynek, gazdagnak, milliomosnak, hajléktalannak, tudósnak, tanárnak, bolti eladónak (zaklattak a boltban hogy ez hol van az hol van pedig csak bementem vásárolni) de transzvesztitának még sose.
1. Diplomaosztóra rövid, fehér kesztyű a tökéletes választás.
2. Fehér kesztyű illik a menyasszonyi ruhához.
Agyára ment a Pride felvonulás a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!