Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek boldog, ha utálom...

Hogy legyek boldog, ha utálom saját magamat? 24L

Figyelt kérdés

A legfőbb oka az,hogy van 1 férfi, aki 2 éve mással van, én pedig 7 éve szerelmes vagyok bele. A csaj,akivel van mindent megkap a szüleitől, drága autót, ruhákat stb.nem elég, hogy vele van, de én ezért senkinek érzem magam semmim nincs, még 1 évig tanulok, csak aztán tudok munkába állni, de addig mind emésztem magam,hogy csak ábrándozom arról, amit szeretnék, míg másnak már minden megvan.

Hogy fogadjam el azt a semmit, amim van és aki vagyok. Egy eldugott vacak kisfaluban lakom, ahol munka nincs, mindenki megy el, 30 km-re van csak munka, de nyárra nem vesznek fel,csak hosszútávra.

Utálom magam,utálom az életemet, semmi örömöm nincs. Próbàltam fogyókurába kezdeni,hogy hátha attól jobb lesz, de nem jön össze az se.

2017. júl. 12. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Az akibe szerelmes vagy ismer egyáltalán? Szerintem csak idealizálod, és nem is ismered, csak külseje alapján vagy bele szerelmes. Lépj tovább, mert ha ezen rágódsz, csak rosszabb lesz. Azüttól, még hogy faluban laksz nincs világvége. Én is egy kis tyúkszaros 700 lakosú faluban lakok... És? Ráadásul a leírtad alapján még diplomád is lesz. Méris előrébb vagy mint pl. Én én egy OKJ bizonyítvánnyal dolgotok egy gyérban, mégis képes vagyok élveznibaz éketet. El se tudod képzelni mennyivel jobb helyzetben vagy mint pl a Föld lakosságának a fele. Becsüld meg azt amid van, és élj azáltal, és meg fog találni a bpldogság.
2017. júl. 12. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el azt a díszhuszárt, nyiss mások felé, én pl. szabad férfi vagyok.
2017. júl. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!