Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem írnak itt a lányok...

Miért nem írnak itt a lányok ha már segítettem nekik?

Figyelt kérdés

Csúnyán kihasználtnak érzem magam:)

Már mint aki néz is ki valahogy aki ronda azt megértem:DD

2017. júl. 11. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért segítesz valakinek, hogy cserébe beszélgessen veled kötelességtudatból? :D A szép lányok többségének, akik rád fognak írni, nagy eséllyel szőrös golyói lesznek és 3 hete ugyanazt a lyukas alsógatyát hordja meg egy kidörzsölődött mackóalsót. éljen a nyári szünet.
2017. júl. 11. 22:33
 2/13 Dzseri ***** válasza:
85%

lehet hogy mégsem vagy olyan nagy segítség. :-D :-D

elég könnyen elképzelhető, ez alapján:

"Már mint aki néz is ki valahogy aki ronda azt megértem:DD"

2017. júl. 11. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Már megint te? Unalmas vagy. Lehetne jobb dolgod is annál, mint gyakorin vigasztalni depis lányokat a célból, hogy majd, ha tetszenek neked, ismerkedjenek veled. Ez egy anonim oldal, mit érdekel téged, hogy írnak-e neked? Ez már jócskán a szánalmas kategória. Ilyen hozzáállással nem lehetsz egy helyes srác.
2017. júl. 11. 22:46
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Hálátlanok

Manapság nem éri meg jót tenni, mert csak kihasználják az embert.

2017. júl. 11. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem írnak, eredményesen vezetted be őket a munka világába. A való világba. Most minden általad összerakott lány, élvezi a szexet a pasijával.

Amíg ír rinyál, síránkozik, ha nem ír többet, eredményesen kezelted.

Viszont, mondjuk egy köszönömöt megérdemelhetnél, de hát tudod, a macskák ilyenek.

2017. júl. 11. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Miert is kene írjanak?

Ha En kiírók egy késést es kapok ra választ megköszönöm ott, es nem irok ra senkire. Minek?

Ez nem egy társkereső oldal..

2017. júl. 11. 23:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát maradjunk annyiba hogy az is már bőven a szánalmas kategóriába tartozik hogy itt irkáltók hülyeségeket..És a sok hülye még fel is pontozza..
2017. júl. 11. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Mesélj még te kis lájkvadász f****opó általános 8.ban lett nyári szünet..

Ez Kiwi12 azaz a kérdező privát üzenete hozzám :DD

aztán csodálkozik, hogy nem kiváncsi rá senki. Kár, pedig igazán intelligens fiatalembernek tűnik.

Első voltam. És nem értem, miért lájkvadász a válaszom, csak leírtam a véleményem egy nagyon ostoba kérdés alá. Szerintem az a szánalmas, hogy valaki így próbál ismerkedni. Ó de csak szép lányokkal, a rondák kíméljék :DDD vicces

2017. júl. 11. 23:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Anyád se szeret..
2017. júl. 11. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
De a tied igen! ;)
2017. júl. 11. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!