Ha semmire nem vagyok jo az eletben es nem vagyok eleg okos
hogy kitanuljak valami normalis szakmat akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
meg a gyari munkat is elrontom, munkafolyamatot is alig ertem meg, szakmam sincs, egy nulla vagyok, en viszont nem akarok kozmunkan kikotni, ilyen esetben ha valaki ennyire hulye akkor mar elfogadott az ongyilkossag???
Ne legyél öngyilkos! Én is nehezen értek meg bizonyos dolgokat, ennek ellenére sikerült szakmát szereznem. Nyugodtan kezdj bele egy szakmába, a gyakorlati része azért van, hogy gyakorolj, ott nem kell hű de nagy profinak lenni, főleg nem az elején. Előbb vagy utóbb belejönnél, pláne, hogy általában 2-3 évesek ezek a képzések, bőven lesz időd megtanulni mindent amit kell. :)
2017. júl. 11. 15:28
2/7 anonim válasza:
Nem, a tanulás az elfogadott. Mindenki meg tud tanulni egy szakmát. Még a szellemi fogyatékosok egy része is. Feltételezem, te nem vagy az. Ha valami nem megy elsőre, megy huszonötödszörre, nem kell rögtön feladni, hibázni, tanulni emberi dolog. A lustaság nem vezet sehova.
Tehát hajrá, elmész egy gyárba vagy tanulsz. De lépj valamerre, képes vagy rá. Elindulni nehéz lehet, de aztán belejössz. Sok sikert!
2017. júl. 11. 15:32
3/7 A kérdező kommentje:
de a mi varosunkban az ilyen 2-3 eves felnottoktatasos szakmak sose indulnak el nincs eleg jelentkezo, jelentkeztem tobb ilyen kepzesre is regen es volt ahol en voltam az egyetlen jelentkezo, ebben a varosban a fiatalok nem akarnak tanulni, de ha meg el is indulna egy ilyen szakma 3 ev az sok addig mibol eljek?? de am tenyleg semmi eszem ha lenne elmennek valami tanfolyamra inkabb, bar meg az is nagy problema hogy erdektelen is vagyok, elegem van mindenbol.
2017. júl. 11. 15:34
4/7 anonim válasza:
napi 10 öngyilkos kérdés..erre nem is lehet értelmeset válaszolni. az emberekben nincs semmi akarat, hogy küzdjenek, csak feladják ha valami nem sikerül elsőre mondván hogy ők megpróbálták. Persze egyszerűbb öngyilkosságra gondolni, de az senkinek se fordul meg a fejében, hogy a halálával hány embert tesz tönkre, akik akkor is szerették, ha rakás sz*rt nem ért..
2017. júl. 11. 15:36
5/7 anonim válasza:
Kaptál választ, sőt eleg korrekt válaszokat. Erre Te megint a kifogás és a sirankozás....MI A CÉLOD A RINYÁVAL???
Semmi nem fog az öledbe pottyanni, bizony küzdeni kell a legapróbb dolgokért is, és ha ezt nem tudod megérteni, akkor igen, az élet nem Neked való.... tudom nyers voltam, és bunkó de a f @sz ki van veletek, mert meg a korrekt válaszokra is csak rinyáltok....
Mit vársz? Sajnáljunk meg és ajunk pénzt? Tudom az lenne a legegyszerübb....
2017. júl. 11. 15:50
6/7 szántóvető válasza:
elmész targoncázni esetleg buszvezetőnek,állás van épp elég.
2017. júl. 11. 15:53
7/7 anonim válasza:
Elfogadott. Ha valaki okos, szép vagy tehetséges, vagy sokan szeretik; akkor az öngyilkosság önző dolog. Viszont ha ezek egyike sem áll fenn, csak jót tesz a világnak, ha nem szívja/issza tovább az értékes levegőt/ivóvizet az értékes embertársai elől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!