Mit gondoltok az olyan lányról aki szereti a metál fajtáit?
Death es/vagy Black metált annyira nem szoktam hallgatni, szinte sose, de szeretem a Rammsteint, Avenged Sevenfoldot, Five Finger Dp-t, Metallicát és ezekhez hasonlókat, és a mai pop számok egy részétől már rosszul vagyok, szinte mindegyiknek ugyanaz a dallama. Még az elektronikus zenét elhallgatom, de csak akkor ha sportolok, hogy ritmusa legyen a mozgásomról. Több osztálytársam is mondta, hogy nem gondolta, hogy én ilyeneket szeretek, meg biztos csak vki miatt hallgatom. Az alábbi együtteseket vagy kiskorom óta vagy 5éve ismerem (esetleg 2éve hallottam először) és régebben is szerettem a metált/rockot (Tankcsapda, KISS). Eminem régi számait is szívesen elhallgatom. Míg régen szerettem David Guetta munkásságát mostanában ez elhalványul, de Aviciit még most is szeretem. A régi Shakirát is szívesen elhallgattam az alt hangja miatt. De már nem is tudom őket mikor hallgattam utoljára, manapság az először felsorolt első 3közül hallgatok a legtöbbet (Rammstein révén még a Lindemannt szeretem hallgatni).
Először mikor meghallgatok egy hozzájuk köthető számot, én nem arra megyek, hogy mi lehet a nagy jelentése a számnak, hanem az hogy jól hangzik e, tetszik e hallásra, és utána nézem meg mit jelenthet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!