Szerintetek, latszik valakin, hogy szociopata, es manipulator?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy ferfival az interneten,aki szamomra nem bizalomgerjeszto,es nem akarok vele randizni. Az arcmimikaja,nezese,meg nem nez egyik foton sem elore,becsukja a szemet,elforditja a fejet.Kezdjuk ott,hogy egyfolytaban sajnaltatja magat,meg sokat iger vagy hazudik.Borzasztoan eroszakos.Egyfolytaban beszelgetne velem vagy a telon vagy a facebookon.Mar felek,hogy megkeres.2017. júl. 7. 18:32
1/10 anonim válasza:
belőlem nem szokták kinézni, hogy manipuláló személy vagyok...
2/10 anonim válasza:
Lehet, de az még jobb, ha látszik, nem? Legalább észre tudod venni...
Most szerintem nem is ez a lényeges, hanem az, hogy végleg megszakítsd vele a kapcsolatot.
3/10 anonim válasza:
Csak az orvosom és a nevelőtisztem tudja, hogy szociopata vagyok. A nők, akikkel randizok, nem. Remélem tudtam segíteni.
4/10 anonim válasza:
Tud látszani. Valakik jól elrejtik, valakik nem.
Bár a pszichopaták azok, akik nagyon jól elrejtik, a szociopaták kevésbé. Tehát erre nincs jó válasz, emberfüggő.
5/10 anonim válasza:
Gratulálok, csoro csávó képeit rakod ki ide random.
6/10 anonim válasza:
Nem azért a két forintért, de görénység más facebook fiókját megosztani. :)
7/10 anonim válasza:
4-esnek mondom hogy hülyeséget ír.
9/10 anonim válasza:
Leírás alapján ez csak egy sima proli
10/10 anonim válasza:
Ha valaki folyton a társaság középpontja, minden közösségben elismert akar lenni, soha sincs önálló konfrontatív véleménye, nincsenek erkölcsi, elvi megfontolásai csak a népszerűség érdekli, akkor sérült emberről van szó, aki megnyerő szélhámos lehet, és mindenkit manipulálni igyekszik céljai érdekében.
A szociopaták bizalomgerjesztőek és látszólag nem erőszakosak, megnyerőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!