Mit csinálnátok ha megnyernétek a lottó 5öst? :D
Nyilván most okos vagyok, mert a nyeremény közelében sem voltam még soha(nem is lottózom). És persze befektetném legalább a 2/3-át.. de ha reálisan nézzük a dolgokat, ez akkora impulzus lenne a idegrendszeremre, hogy örülnék, ha nem ugornék ki 3nap után egy ablakból kisgatyában, miközben rengeteg kokain van a szervezetemben.
Szinte biztos, hogy elveszteném a kontrollt és leszarnám a világot, mert azt hinném, hogy onnantól minden, amit az életemben fontosnak tartottam jelentéktelenné válik.
Egy ideig-óráig istennek képzelném magamat, mert hirtelen leomlanának az anyagi korlátaim és mint a legtöbb átlagember, én is úgy gondolom, hogy az életben csak a pénz hiánya fog vissza. Véletlenül sem a lustaság vagy a szellemi kapacitásom végessége.
Egyik opció hogy befektetném, céget alapítanék stb.
Másik hogy szarnék a világra és csak simán élnék belőle.
Ha bele gondolok, mostani fizetéssel 30 év alatt kb 120-130 milliót kapok kézhez. Ehhez képest a 2 milliárd 400+ évi fizetésem...
Megvenném álmaim lakását a feleségemmel, majd két középkategóriás autót is vennék. Kapnának az általunk kedvelt rokonok 50-50 milliót (4 ember). Vennék 5-10 lakást Budapesten az egyetemek mellett és kiadnám albérletbe.
Siófok egy nagyobb nyaralót vagy apartmant, Bécsben egy lakást vennék.
A többit meg beosztanám.
Félretennék 5-10 milliót az egyetemi tanulmányaimra, és hasonló színvonalon élnék mint most, vagy elköltöznék az ország nyugati részébe, és ott vennék valami eldugottabb helyen egy átlagos családi házat, egy középkategóriás autóval.
A többit államkötvényekbe, ingatlanokba, aranyba fektetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!