Miért kell ezért engem megszólítani?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólam, úgy eszek, hogy a szám széléről csurog le az étel. Nem durván, azt hozzáteszem. Így eszek itthon, étteremben, baráti társaságban, idegenek között, mondhatni, hogy bárhol. Így tudok enni, próbáltam máshogyan is, de nem megy. Az ajkaimon hamar meglátszik az, amit éppen eszek. Ilyen volt apum faterja, neki a testvére is. Ő nekik még a ruhájuk is olyan volt a szájuk alatt.2017. júl. 3. 17:04
1/10 anonim válasza:
Ez nem fejlődési rendellenesség, amennyiben összeér a két ajkad, hanem neveletlenség.
Nem tudsz kulturáltan enni, ahogy a familiád egyes tagjai sem.
Tanulj meg normálisan enni! Nincs olyan, hogy "nem megy". Zárt szájjal kell enni, kb. 4 éves korra elsajátítható mutatvány.
2/10 A kérdező kommentje:
De amikor a számba rakom az ételt, már összevissza maszatolja az ajkaimat. Megtörölni pedig nem fogom minden egyes falat után, mert fölösleges.
2017. júl. 3. 17:24
4/10 A kérdező kommentje:
?
2017. júl. 3. 17:30
5/10 anonim válasza:
[1. emberke: inkább 2 éves korra. :)
És kérdező, itt vannak a lépések a kulturált evéshez:
1. Kinyitod a szádat, mintha 'a'-t vagy 'á'-t mondanál.
2. Beteszed az ételt.
3. Ráharapsz, leválasztasz egy darabot, bekapod a falatot.
4. Eltávolítod a szád közeléből a használt evőeszközt/a kezedben levő többi ételt.
5. Becsukod a szádat.
6. Esetleg megrágod.
7. Lenyeled.
Ha nem sikerül, akkor csalódtam...
6/10 anonim válasza:
Az 5. válaszoló olyan szakszerűen leírta, hogy ha így se megy kedves kérdező, akkor nem tudom mi fog segíteni. :D :D
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy fog-e sikerülni az átidegződés, mert már 25 éve eszek így. Illetve azóta, amióta egyedül eszek.
2017. júl. 3. 17:42
8/10 anonim válasza:
De mit törődsz vele mit mondanak? Ha nagyon szekálnak menj oda és köpj a tányérjukba.Hidd el beválik.
9/10 anonim válasza:
Az egy dolog hogy másokat zavar, de téged nem idegesít, hogy undorítóan eszel?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem tartom undorítónak.
2017. júl. 3. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!