Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a világ a magas energiaszin...

Ez a világ a magas energiaszintű embereknek áll?

Figyelt kérdés

Mindenhol az aktív életet propagálják.

"Légy aktív"

Meg se állj,0-24 órában,minden tarts valami felé,sosem pihenj meg.

Én eléggé alacsony energiaszinttel rendelkezem,és nem nagyon szeretem a pörgést,itthon szeretek lenni,és pihenni.

Vannak emberek,akiknek meg meg sem kottyan,hogy reggeltől estig úton vannak.

Én megbolondulnék,ha úgy kellene élnem,hogy hazaérek,beesek az ágyba és másnap kezdődik az iram elölről.

2017. jún. 30. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, kb. 55-62 évig.

A kevés alvás, a gyors halál felé vezető út, a balesetek 99% felelős ezért.

Azt én sem értem, hogy miért nincs energiád, ha edzel, mert a test olyan mint a dinamó, minél több aktivitásra szoktatod (nem munkahely, hanem sport), annál jobban igényli majd, az endorfinok miatt. A lustaságba nem szabad belesüppedni, mert annál nehezebb kimászni belőle, minél tovább...ezt tudom magamról, mert adódik olyan alkalom, amikor a kiscica elvitte a távirányítót, pedig a tévé kb három lépésre volt, hogy csatornát váltsak. A Fókuszban volt, hogy egy Gamer, annyira lekötötte a játék, hogy nem volt kedve WC menni, pelenkázta magát, azután már az evést is úgy érezte, elveszi a drága idejét, szóval 105 kilósan ült le, és 35 kilósan gondolkodott el azon, hogy nincs ereje, akkor kizabálta a hűtőt, és pelenkát cserélt.

Én egyetértek veled, amondó vagyok, hogy ezek a mérgezett egerek, akik nem állnak le maguktól, majd egy szívroham garantáltan leállítja őket, a lusta lajhárokat meg egy agyvérzés. A középút híve vagyok, vannak napok amikor teljes fordulatszámmal pörgök, ez a megnövekedett libidó biztosítja a kellő energiát, kicsavarva meg alszom, mint a mormota.

2017. júl. 1. 02:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak: Trump is hatalmas aktivitással éli az életét (ez a sikerének egyik oka) és nem halt meg 60 akárhány évesen.

71 évesen ő az USA elnöke, ennyit a hülyeségedről.

Csak képtelen vagy az "arany középúttól", azaz az átlagtól jobb életet élni.

2017. júl. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!