Zivatarok érkezésekor más is szokott feszült, szorongós lenni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben figyeltem meg, hogy aznap, mikor jött valami vihar, már reggeltől fogva feszült voltam, szorongtam és nem tudtam meghatározni, mitől. Hányinger, étvágytalanság, nyomasztó érzés, pedig kint még sütött a Nap és mondjuk csak estétől volt vihar (amit alkalmanként előre nem is jeleztek). Érzett már más is ilyet, vagy csak beképzelem? :D
(F)
2017. jún. 29. 09:52
1/16 A kérdező kommentje:
Példának okáért ma is így ébredtem, de már este is úgy feküdtem le. Aztán itt is van a vihar (amit tegnap este még az északkeleti országrészre ígértek, tehát nem tudtam előre).
2017. jún. 29. 09:53
2/16 anonim válasza:
Inkább megkönnyebbülést érzek, hogy végre jön a lehűlés és nem lesz olyan meleg.
Bár én kimondottan nem kedvelem a nyarat, inkább az őszt preferálom.
3/16 anonim válasza:
Nem, van ilyen sokszor én is érzem..állítólag előtt két nappal is meg lehet....az állatok is megérzik amúgy:P..az elektromosság változik a levegőben ezt érzed...
4/16 anonim válasza:
Én izgatott és kíváncsi vagyok amikor van esély viharokra nálam, csak mivel többnyire elkerülik a települést ahol élek, így mindig már előre sejtem hogy újra meg újra az fog történni
5/16 anonim válasza:
.ill. a légnyomás..ilyenek..nemtom:)
6/16 anonim válasza:
Én is inkább megkönnyebbülök, ma reggel kifejezetten felszabadultnak éreztem magam.
7/16 anonim válasza:
Néha amikor esik menj ki az otthoni ruhádban és ázz meg! Ugrálj a vízben, "pancsolj",hallgasd az esőt, érezd az illatát stb. Tehát szerezz vele jó emlékeket! :)
8/16 anonim válasza:
Nem képzeled be! Igen, nagyon sokan szenvedünk/szenvednek a frontérzékenység miatt. Olvass utána.
9/16 anonim válasza:
Én nagyon örültem a tegnapi viharnak, a szobámban 32 fok volt tegnap, és olyan jó érzés volt a hideg levegő.
10/16 anonim válasza:
Én szabadnak érzem magam és szeretem nézni vihar előtt az eget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!