16 évesen mennyire számítok felnőttnek/férfinak?
Sok nő már 20 évesen szül, én meg 16 évesen most kezdtem el bulizni ....
16/f
Semennyire, de az első eltúlozza a sztorit. Én is 16 évesen kezdtem bulizni, úgy 21 éves koromig érdekes is volt, aztán ráuntam. Semmi illegálisat nem toltam közben.
Huszonéves korára már jobb esetben férfi az ember. Fehér nő a mai életvitel mellett pedig nagyon ritkán szül 20 évesen. Diplomásoknál még a 25 is ritka.
16 évesen ha olyan a genetika,talán lehet egy kicsikét férfiasan kinézni,de ez nagyon ritka.Az agyműködés ilyenkor a legtöbb esetben még gyerekes,nagyon fiatalos,élettapasztalat kb.annyi,mint békán toll.
A bulizás kezdete teljesen normális ilyenkor,ami nagyjából 20-22 éves korig tarthat,aki ilyen korában nem bulizott az egy gyík.
Semmi gond nincs azzal,ha egyszer kétszer bepiál az ember ebben a korszakban,a drog tiltott,e miatt veszélyes.A pia is méreg,az is veszélyes,de az nem illegális.Mindenesetre vigyázni kell,hol a határ!
Ha egy fiatalember okos,céljai vannak,nem maradt rajta drogon,pián,bulin,rendes családalapításban gondolkozik,komoly munkát végez,intelligens,akkor 25 -től lehet férfi,de általában egy felelősségteljes párkapcsolat,gyereknevelés során derül ki valakiről,hogy igazi férfi e,vagy csak link kan.30+ ra tenném inkább a férfivé válás lehetőségét.
Nőknél ugyanez,sok nő 30 évesen is egy butus gyerekliba tud lenni.
Szerintem férfinak a tettek tesznek...
Felnőttnek 18 évestől fogsz hivatalosan, de szerintem ha majd megkomolyodsz. (semmi baj nincs azzal, hogy még nem olyan vagy, hisz fiatal vagy, használd ki)
Köszi a válaszokat.
Azt én sem értem hogy egyes emberek miért általánosítanak.. rohadtul nem csak drogrol meg piarol szol a buli..
de ebbe nincs kedvem belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!