Ti is le tudtok itt ragadni a gyiken, vagy csak én vagyok függő tőle?
Figyelt kérdés
Órákat el tudok itt tölteni, mások problémáit olvasgatva, vagy a sajátom megoldására keresve a válaszokat.2017. jún. 25. 23:54
2/9 anonim válasza:
régen én is sokat ültem itt, de amióta rájöttem, hogy egészségügyileg valami nem stimmel velem, és szedek rá gyógyszert, kb 10 percig nem tudok ülve maradni már.
3/9 anonim válasza:
Elég vicces a hülye kérdéseken és a válaszokon elmerengni. :D
4/9 anonim válasza:
Igen sajnos, nem tudom miért lettem ennyire függő. Holnaptól viszont nyaralás van úgyhogy 5 napig fel se nézek.
5/9 anonim válasza:
én is bírom. kész csoda, mint ahogy ti is.
ez a válasz 0%-ban hasznosnak bizonyult. :D
6/9 Picur888 válasza:
Én is már kb két órája olvasgatok :-)
Mindig találok valami érdekeset :D
24/N
7/9 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor nem én vagyok elmebeteg!:) Mindenki kapott egy zöld kezet! Várom a többiek válaszát is!
2017. jún. 26. 01:16
8/9 anonim válasza:
Én is függő vagyok. Jól megvagyok gyk nélkül is, de ha fellépek, egyszerűen magába szippant az oldal :D Nem is tudom, 2 évvel ezelőttig hogy tudtam élni nélküle, egyszerűen üres volt az életem. A ketegóriák, kérdések és válaszok... szükségem van rájuk.
9/9 A kérdező kommentje:
Én minden témát át szoktam böngészni. Többet tanultam itt, mint az iskolákban összesen.
2017. jún. 26. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!