Miért szeretik az emberek az olyan műsorokat, ahol más ember pénzt nyer? (pl. :Egy perc és nyersz)
Figyelt kérdés
Mikor nézek ilyen műsort, látom magamon és másokon, hogy izgulnak a szereplőért. Azt értem hogy miért tetszik az embereknek a műsor, csak azt nem, hogy miért izgulnak. Miért nem alakul ki irigység, annak láttán hogy valaki milliókat nyer kevés munkával?2017. jún. 25. 18:35
11/12 anonim válasza:
az 1 perc és nyersz arra épül, hogy odajön egy tökéletes család és van közös céljuk és minden egyes feladatnál együtt örülnek, meg ölelgetik egymást, meg nyáladzik mindenki... és ez ébreszt az emberekben érzelmeket, hogy huuu ők milyen boldogok, megérdemlik, hogy nyerjenek ... nekem tökre nem jön be ez a nyáladzást
12/12 anonim válasza:
Én ugyan ritkán nézek ilyen műsort, de ha rákapcsoltam, akkor a szimpatikus embereknek igenis szurkoltam. Engem meg lehet venni "nyálas" sztorikkal, amíg nem tolják túl és nem túl csöpögős. Tehát ha látom, hogy szüksége van a pénzre, jó helyre menne, akkor drukkolok a sikeréért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!