Miért mikor minek a hatására lesz sok ilyen lány igénytelen 25 fölött? Ők már félig feladták az életet?
Tudom kapok itt majd hideget meleget!
Szerintem minden kislány egy hercegnőnek születik. Ki gazdagságba ki szegénységbe, kinek úriemberek szülei, kinek nem földműves de parasztok eddig oké. Legkésőbb 23 éves korára aki szegény igénytelen családba született és nem is taníttatják ki akkor is félig- meddig önálló lesz ízlés terén.Magának vásárol ruhákat, ő dönt sok mindenben az életéről. Megtanul alapszinten sminkelni. Mostanában társkeresőzöm, sok 25 feletti lány felrak jó képeket magáról, facebookon vagy élőben kiderül,hogy nem így néznek ki. Sok nem tud alkatának megfelelően öltözni,gagyi kínai cuccokban jár,(nem az árával van baj, inkább a szabásával) szempillájukkal és szemhájukkal merényletet követnek el, festékcsomók....
És persze alsóközépkategóriás pasit akarnak minimum.
Sírnak, hogy ők milyen túlsúlyosak. Ha 22 évesen elkezdenének fogyni, tudatosan étkezni odafigyelni, 25 éves korukra szerintem látni lehetne eredményt.Stb...
Olyanok is írhatnak akik tapasztalnak ilyen dolgokat.
11: Fura, mert én úgy vagyok vele, ha egy tulajdonságommal elégedett vagyok, azt nem akarom kívülről erősíteni más által.
Tehát ha szerintem csinos, ápolt, mutatós vagyok és ebben az érzésben lubickolok, akkor semmi szükségem rá, hogy a páromról el lehessen mondani ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!