Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti ezt nem tartjátok kihasznál...

Ti ezt nem tartjátok kihasználásnak?

Figyelt kérdés

Nem rég beszélgettem egy ismerősömmel, akinek jelenleg amíg nincs párja van egy elég jó férfibarátja , ezzel nincs is gond, bár már én a férfi részéről alapból furcsának tartom, hogy csak egy nőbarátra ennyi mindent költ.

-leviszi a balatonra (ott gondolom esznek isznak, strand belépő stb.. mert a nőnek nincs munkája nem lenne miből fizetnie)

- ha egyet csettint akkor csak a szomszéd városba viszi mekizni, vagy ide oda, állatkert, ami az eszébe jut (a férfi mindig ugrik egyből)

Mikor felmerült a kérdés, hogy akar-e a nő valamit a férfitől ellenkezett, hogy nem az esete, így barátság. Utána említettem, ha párja lesz, ő majd nem repes az örömtől, hogy ez a férfi továbbra is körbe dongja , és arra egész egyszerűen azt válaszolta, hogy ilyen esetben megszakítaná a férfivel a kapcsolatot, és majd akkor beszélnének újra, ha már esetleg a párja nem lesz meg...

Én az egészből azt veszem így ki, hogy ő jól érzi most magát, lehet a férfi szerelmes belé, és ezért tesz mindent meg neki, és majd ha úgy lesz könnyűszerrel elhajítja.

2017. jún. 24. 10:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 neked mi bajod? Bolond vagy? Vagy a nagy barátaid nem rendeztek le eléggé az este? Ugyan normális a kérdező,nem értem miért támadod...
2017. jún. 24. 12:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: Nyugi mivel az összes másik válaszoló normálisan írt, és mindenki szerint elég undorító dolog, végülis ha szex van, akkor szexet adni azért, hogy mindene meglegyen valakinek, ide oda hurcolják, így úgy gondolom nem az a normális amit az utolsó előtti írt. Gondolom összeveszett valakivel otthon, és első kérdés volt amire vérszemet kapott, vagy már nem az első amihez ma ilyen stílusban hozzászólt, ez az oldal rossz oldala, de általában ezek mindenhol megjelennek.

Ha meg valóban igazat ír, hogy ő ilyen, egyszerűen szégyelli bevallani, hogy amit csinál az nagyon gáz.

Velem bánjon nőként a párom, a férjem, de ne csak egy olyan férfi, akit fiúbarátként emlegetek, mert elé rakom a fenekem, hogy ez az ára, a sok mindenért amit kapok tőled.

Ahogy olvastam eddig, másnak is ez a véleménye.

Lehet így is élni, de olyan nem tudom mit jön ide észt osztani, hogy mást nem becsülnek meg, lehet éppen nem fiúbarát becsül meg, hanem a párja, sokkal de sokkal tisztességesebb .

2017. jún. 24. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!