Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek? Mire lehet...

Mit tennétek? Mire lehet következtetni?

Figyelt kérdés
Milyen bolond emberek vannak,nem tisztelnek senkit es semmit?Anyukám polgármesteri hivatalba dolgozik,emberileg is munkaja teren nagyon rendes,kedves .Az a baj ,hogy nem tudjuk bezárni a kapunkat.Amikor jottem haza egesznap sirtam.Ki az a elmebeteg ember aki ilyet csinal.Mas karara es bejonn mas teruletere.A bicikli egy dróttal körbe volt tekerve a lanc körül.Úgy meseltek itthon.Én nem láttam.Anyával annyit átrágtuk,a dolgot.Pedig nem csinal semmi rossz dolgot.Söt ,ö jókat csinal csak,masoknak segít stb.És meg se hálláják .biztonsági pótlék nincs.De ez viccnek is rossz,és meg sincs fizetve.Volt olyan,hogy az egyik illető nem kapott segelyt es haza tolta anya biciklijet,de hozza teszem nem anya adja,es hiba mondjak,sokszor sosem ertik meg.És ott varta mert nem kapott segelyt.Erre is gondoltunk megint.De hihetetlen ennyi erövel en is bemehetnek valakihez es ezt csinalnam,nem tudom annak az illetőnek is,hogy esett volba ha ezt csinaljak.van egy kiskutyam nem ugatott.nem vette észre vajon,vagy szőrnyű dolog is eszembe jutott ,hogy lefujhattak?
2017. jún. 22. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogymi?
2017. jún. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!