Ti mit csináltok munka után?
Eszem, iszom, aztán átadom magamat a hobbymnak.
Költséges, de szerteágazó, szórakoztató hobby a rádióamatőrködés.
Tegyél egy próbát, ha megengedheted magadnak, - hátha bejön!
Szóval neked a munka az életed fénypontja?
Egyébként a kérdésre válaszolva olvasás.
Netezek, filmet/sorozatot/animét nézek, makettezek, olvasok, főzök, kirakózok, zenét hallgatok, meg ami éppen eszembe jut
23/F
Vacsi, aztán pihi, utána 45-60 perc edzés. (heti 3-5x edzek) Utána egy kis DVD-zés. 19 körül szoktam haza érni, és 0-1-2-ig fent vagyok.
20/L
Ha 6ra megyek dolgozni, akkor már 2-re itthon vagyok. Akkor TV, sorozat, főzés,edzés, ház körüli ténykedés, bevásárlás, bemegyek a városba.
Ha délután 2-re megyek, akkor csak a délelőttöm szabad, amit általában edzéssel és TV nézéssel töltök, délután jóval aktívabb vagyok.:D
Nem tudom, én sokszor azt érzem, hogy munka után egyszerűen semmire nincs időm.
Később kezdhetünk, de akkor fél6kor végzek, közel egy óra a hazaút, az már fél 7. De még be kell vásárolni, el kell mosogatni, le kell fürödnöm, teregetnem kell, mosok, esetleg főzök és már azon szoktam kapni magam, hogy fél 10.
Ha esetleg találkozom is valakivel, mennem kell valahova, akkor elmegy a teljes délutánom, általában akkor olyan 10-11kor érek haza és még akkor állok neki a fürdésnek meg ilyenek.
Ha pl munka után edzsére megyek, akkor borítékolható, hogy 9-10 a legkorábbi időpont amire hazaérek. Néha viszont úgy leszívnak a munkahelyemen, hogy csak hazaesem és netezem vagy sorozatozok. De sokszor hetekig nem lépek be gépről a facebookomra, be se lépek mert annyira nem vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!