Kenyszerbeteg e az?
Igen, ez kényszerbetegség.
Nekem is vannak hasonló mániáim.. némelyik idegesítő, pl. hogy sokszor csak úgy nyomogatni akarok egy gombot, vagy igazgatni a kész dolgokat (tudom, ez hülyén hangzik de igaz :D ) némelyik segíthet is, pl. amit utoljára írtál, a sportolás, illetve én erős késztetést érzek, hogy rendet rakjak magam körül és a postafiókomban, mert egyszerűen nem érzem jól magam ha nem látok át dolgokat reggelente sokszor írok listát, hogy mit kell aznap mindenképp megcsinálnom. Meg sok más is. Sajnos sose vagyok teljesen elégedett, mert ha az lennék nem lenne már mit igazgatni, de hát ez van. :D
Ez nem szokatlan dolog, de nem is túl gyakori.
17/F
Nem nem nem nem nem!
Azért írtam, hogy menekülj amíg lehet, ez NEM normális! Olvassátok miket ír? Olvasd el magad is párszor még. Ember! Kihasznál, terrorizál, vedd már észre! Volt nekem is ilyen nőm, alig bírtam lerázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!