Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől függ, hogy valaki...

Mitől függ, hogy valaki energiabomba és más nem?

Figyelt kérdés

Vannak azok akik folyamatosan pörögnek, teszik-veszik magukat, nem állnak meg. Igazi energiabombák. Csak nézek, hogy hogyan tud valaki annyira mozgékony lenni, irigylem őket.

Ez mitől függ? Személyiségből fakad?

2017. jún. 17. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Genetika, életmód, vagy lehet benyomnak napi 1 gramm koffeint. Ki tudja...
2017. jún. 17. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Szimplán genetika. Ilyen egyszerű. Ehhez semmi köze a személyiségnek. Vagyis abból a szempontból igen, hogy arra is hatással van a genetika. De aki alapvetően fáradékonyabb (nem fáradságból adódóan!) az sosem fogja tudni magát egy energiabombaként előadni. Én is olyan vagyok, hogyha 10 órát is alszok és kipihenten megyek be délelőtt egyetemre, majd haza kell jönni, vissza menni előadásokra, este már szinte semmi nincs belőlem, másnak meg bulira/sportra/munkára is van ereje mellette. Az én szervezetem azt tuti nem tudná hosszú távon elviselni és kapnék egy szép kis idegösszeroppanást.
2017. jún. 17. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem hirtelen négy ilyen női ismerősöm is eszembe jutott, akikben az a közös, hogy egyiknek sincs komoly párkapcsolata, vagy ami van az nem jó. Pótcselekvések tömkelegét látom rajtuk, bár a négyből ezt csak az egyik vallotta be nekem konkrétan. Megmondta, hogy minden jobb, mint otthon ülni magányosan. Sportol, kirándul, alkot, előadásra jár stb. A kívülálló csak azt látja rajtuk, hogy "Duracell nyuszik", miközben belül szenvednek.
2017. jún. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!