Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más fiú is aki nem bírja...

Van más fiú is aki nem bírja a focit? Én nagyon nem szeretem, se űzni, se pedig nézni. Unalmas és erőszakos játéknak tartom, amit általában hájas férfiak néznek és hülyegyerekek játszanak.

Figyelt kérdés
Van még pár sport még amit nézni nem bírok de játszani szeretek, de a foci nem ilyen.
2017. jún. 15. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Időtöltés szinten szeretem űzni, jó néha kicsit futkározni a haverokkal. Nézni a tévében viszont azt soha! És én sem értem, hogy, hogy lehet azt végigizgulni.
2017. jún. 15. 20:36
 12/20 A kérdező kommentje:

persze ha játszani szereted, az azértmás, én azt sem, de az azért más mint nézni más izzadt férfiakat ahogy rohangálnak :D

"Te ilyen bugyuta ember vagy, fogadd el"

tehát azért vagyok bugyuta mert nem szeretem a focit. Akkor ezek szerint ha te nem szereted az animét én pedig igen, joggal mondhatom hogy bugyuta vagy?

2017. jún. 15. 20:56
 13/20 anonim válasza:
48%
Azert neveztelek es gondollak annak, mert csak rohangalasnak latod. Nem latsz bele eleg melyen. Osszetettebb mint hiszed.
2017. jún. 15. 21:13
 14/20 A kérdező kommentje:
nem is igazán akarok belelátni semmit. az ami. labdával rohangáló izzadt férfiak, idegesítően hosszú eseménytelen játékban.... Akkor már inkább az amerikai baseball..... összetettebb és szórakoztatóbb.
2017. jún. 15. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Párom sem szereti... én sem vagyok fan, de nő létemre engem jobban érdekel :).
2017. jún. 16. 10:57
 16/20 anonim ***** válasza:
És azt mondja a baseball összetettebb és szórakoztatóbb... Ezt a debilt! :D
2017. jún. 17. 05:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten utálom, egyszerűen hányok tőle, hogy megannyi hülyegyerek rohangál egy bekerített telken, ordibál meg rugdosódik. Konkrétan semmi értelme az egésznek azon kívül, hogy agresszivitásra nevel. Kirándulni viszont szeretek.
2017. jún. 17. 12:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Én többet nem néztem a pankrációt, de saját bevallásom szerint kevesebb értelme van.
2017. dec. 3. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:

1# azért hülye a gyerek mert nem szereti a focit amit kötelezően ráeröltetnek tesin? Akkor ha valaki utál egy olyan dolgot amit én szeretek azt rögtön leidiótázom. Kösz a tippet :D

2# szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van. Egy unalmas, értelmetlen sport, ahol csak a labda után szaladunk, és berugjuk a kapuba. Semmi értelme.

3# méghogy közelebb hozza az embereket? Mindig csak azt látni hogy csak ellenségeskednek. Ha ez a csapat vesztett ezek kezdenek el anyázni/verekedni ha az a csapat veszt, akkor meg az. Mindig ez van, rengetegszer láttam/tapasztaltam ilyet. Nálunk már volt tömegverekedés amiatt mert valakik tesin 4-2re vesztettek. Max az ökleiket hozzák közelebb más arcához :D

2018. jan. 19. 00:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Sohasem szerettem a focit vagy bármi sportot nézni. Régebben futballoztam, atletizáltam és úsztam is. Ezeket szerettem csinálni de nézni azt ááá nem soha és nem is érdekel. Korrupt az egész amúgy is.
2019. aug. 9. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!