Van más fiú is aki nem bírja a focit? Én nagyon nem szeretem, se űzni, se pedig nézni. Unalmas és erőszakos játéknak tartom, amit általában hájas férfiak néznek és hülyegyerekek játszanak.
persze ha játszani szereted, az azértmás, én azt sem, de az azért más mint nézni más izzadt férfiakat ahogy rohangálnak :D
"Te ilyen bugyuta ember vagy, fogadd el"
tehát azért vagyok bugyuta mert nem szeretem a focit. Akkor ezek szerint ha te nem szereted az animét én pedig igen, joggal mondhatom hogy bugyuta vagy?
1# azért hülye a gyerek mert nem szereti a focit amit kötelezően ráeröltetnek tesin? Akkor ha valaki utál egy olyan dolgot amit én szeretek azt rögtön leidiótázom. Kösz a tippet :D
2# szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van. Egy unalmas, értelmetlen sport, ahol csak a labda után szaladunk, és berugjuk a kapuba. Semmi értelme.
3# méghogy közelebb hozza az embereket? Mindig csak azt látni hogy csak ellenségeskednek. Ha ez a csapat vesztett ezek kezdenek el anyázni/verekedni ha az a csapat veszt, akkor meg az. Mindig ez van, rengetegszer láttam/tapasztaltam ilyet. Nálunk már volt tömegverekedés amiatt mert valakik tesin 4-2re vesztettek. Max az ökleiket hozzák közelebb más arcához :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!