Sok nö miért viselkedik hétköznapi szituációkban undokan azért mert nem jön be neki az ember mint pasi?
Az évek alatt sokszor észrevettem. Szerencsére a legtöbb nö nem ilyen, de sokan vannak.
Leírok példát: fél éve eljárok konditerembe, a pultos csajok alig néznek rám, nulla szemkomtaktus, fanyari arc mint aki citromot evett. Normálisan kedves vagyok, nem nyomulok, van barátnöm. Viszont ha egy teljesen ismeretlen de jó pasi odamegy a pulthoz, akkor indul a mosoly, kedvesség, beszélgetés, miben segíthetek... Kívülröl nagyon jól észrevehetö a helyzet, öltözöben pont két másik srác is erröl beszélt. Üzletekben is észrevettem többször, ha segítséget kértem akkor rám se nézett a csaj mintha meg se hallota volna, utána a szemem láttára odament egy "helyespasi" és még akkor is a nyomában volt a csaj és körbeugrálta amikor én már elmentem. Amúgy fiatalabb 20 körüli csajok akiknél jellemzö ez, sok barátom is megerösítette, itt az oldalon is írtak már sokan erröl. Nem azt várom hogy flörtöljenek velem, csak ha veszek már valamit tölük akkor ne azt éreztessék hogy "hát te meg minek jöttél ide, örülj hogy kiszolgállak", mindezt arcra.
Én férfiként soha sem nézem hogy néz ki egy nö aki mondjuk hozzámszól. Mindenkivel kedves vagyok aki úgy szól hozzám.
Sok pasi azt hiszi, hogy azok a nok, akik boltban, pult mogott dolgoznak, "kiszolgalnak", azok azert vannak ott, hogy konnyen fel lehessen oket szedni.
Van olyan fiu baratom tobb is aki direkt az ilyen csajokat szolitja le. MErt "olyan kedves es baratsagos, es rammosolyogtt tobbszor is, biztos, hogy bejovok neki. Sajnos nem veszik ezek a ferfiak eszre, hogy a mosoly stb a munka resze.
Szoval persze, hogy "undokak" a nok. Kinek kell, hgy csak azert mert ramosolygok valakire mar azt higyje, hogy rogton akarok valamit.
A lenyeg az, hogy nagyon sokszor, amikor csak ugy jo kedvem van es mosolygok, akkor azt hiszik, hogy ez nekik szol.
Persze ja, vevoszolgalat, szoval ezt kellene elerni, hogy azt higyjek, hogy megkulonboztetett banasmodban reszesulnek. Csakhogy sok ferfi ezt jelnek veszi, hogy kikezdjen a novel.
A pult mogott hihetetlen mennyisegu ajanlatot kaptam, amikor ott dolgoztam. Ugy hogy az utcan meg ram se neznek.
Persze, hogy az ember abbahagyja a kedvesseget.
Van olyan is, hogy az ember lanya betegen megy dolgozni, vagy megvan a havija. Nem olyan konnyu a bajvigyor am!
De nem vitatom, hogy vannak alapbol bunko nok.
Csak azt lassatok be, hogy ez nem szemelyesen nektek szol. Velem pl volt, hogy kavezoban kb nem is lattam a vevok arcat, porgos volt a hely, a kavera koncentraltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!