Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek Szabó...

Mi a véleményetek Szabó Péterről, a híres 'motivációs trénerről'?

Figyelt kérdés

A Színművészeti Egyetemre járok és bevallom mikor őt nézem rengetegszer magamra ismerek, mikor próbálom magam iszonyatosan belélni egy szerepbe, de valahol tudom belül, hogy ez csak színéskedés és a gyakorlott szemek meg fogják találni benne a hibát.

Nos én nagyon érzem nála ezt, saját tapasztalat, hogy látszik rajta, hogy tudja magáról, hogy színészkedik és ha sokan nem is, de a gyakorlott szemek észreveszik.

Szerintem ő nem boldog, fele annyira sem mint amilyennek mutatja magát és ezt ő is tudja.

Mit gondoltok erről?

2017. jún. 14. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Már ott leírta magát, hogy "motivációs tréner".. :)

Kb. ugyanolyan hiénák egyébként mint az MLM-es beszervező ügynökök meg a biztosítást tukmáló idióták.

Az összes ilyen motivációs meg "személyiségfejlesztő" meg ilyen-olyan "tréner" annyit csinál hogy kihasználja a már alapjáraton szerencsétlen embert, aki a kilátástalanságban ebben lát még egy kis lehetőséget, hogy hátha megváltozik az élete, pedig egy lehúzós hülyeség az egész...

2017. jún. 15. 09:55
 12/16 anonim válasza:
Az egyik legjobb előadó akivel valaha találkoztam :) Higgyétek el ez nem szereplés, színészkedés. Ha valamiről véleményt alkottok jobb előtte utána járni.. Egyébként minél jobb színész vagy annál jobban érzed magad. Akkor szerintetek pl. Tom Cruise, Brad Pitt, Sandra Bullock... ők mind csalók, akik megvezetik az embereket? :))
2017. júl. 3. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12: Ha életed során csak egy előadóval találkoztál, akkor biztos a legjobb! :D Amúgy olvass el legalább néhány szót a retorikáról és meglátod, hogy nem jó előadó. Okés, hogy bekajáltad, amit előad, de ettől nem lesz jó. Tökre bírom a kaszabolós horrorokat, de ettől még nem tartom őket filmművészeti remekműnek, mert nem azok.

Higgyem el, hogy nem szereplés és színészkedés? Menj el a szülővárosába, ahol lakott. Kérdezd meg pár volt osztálytársát vagy szomszédját. Aztán ejtsd le az állad.

Minél jobb színész vagyok, annál jobban érzem magam? Öhm... Mégis miért? Ha pl. nem érdekel a színészet, akkor miért érezném jobban magam tőle?

A felsorolt SZÍNÉSZEK szakmája a SZÍNÉSZET. Felvállaltan színészkednek és nem állítják azt, hogy ők lelőttek embereket, mert megmondják, hogy az egy kitalált sztori, amit előadnak. Valahogy a telefonos jósoktól és szabópéterektől ezt nem hallom.

2017. júl. 3. 22:18
 14/16 anonim válasza:
13: több előadóhiz volt szerencsém.. hidd el nem akarok veled meg senkivel vitázni. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Én ismerem őt, Te valszeg nem, tehát én többet tudok róla és az én állításaim így igazak. Miért kell őt nem szeretni? Mert pénzt kér a szemináriumokon? Hát jóhohy, ha te tartanál egy előadást..ingyen csinálnád? Persze, hogy nem. De ha nem akarsz pénzt fizetni azért higy meghallgasd ott van a youtube ott rengeteg Ingyenes! tanítása, gondolata van. Az egyik amit momd hogy az ország népbetegsége az irigység. Az itt hozzászólokban fel is fedeztem ezt. :) na mindegy megvan mindenkinek a vélemény szabadsága ahogy neked is.
2017. júl. 4. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Az irigység egy olyan kártya ebben az országban, amit bármikor elő lehet húzni, ellenérvként, ha olyas valaki ismert személyt bírálnak, akinek méltán szégyenkeznie kéne a tevékenysége miatt. Szabó Péter egy szélhámos.

Lényegében nulla praktikus információ az amit megoszt, közhelyes semmitmondásokból pedig Tiszát rekeszthetne.

2017. júl. 4. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#14: Az, hogy jó előadó, nem attól függ, hogy szerinted vagy szerintem milyen. Vannak bizonyos retorikai szempontok, amik alapján egyszerűen nem jó. Nem részletezek le mindent, mert ha szereted, akkor felesleges. De olvass utána annak, hogy pl. hogy kéne hangsúlyoznia és mikor kéne fel és levinni a hangerejét.

"Én ismerem őt, Te valszeg nem, tehát én többet tudok róla és az én állításaim így igazak."

Igazából, kb. ez a helyzet és itt le is zárhatod a dolgot. Ismered és szereted őt, ez igazából már az első hozzászólásodból is látszott. Téged teljesen hidegen fog hagyni, hogy én vagy más mit fogunk itt mondani. Akkor mit szeretnél? Hogy szeressük mi is? Ismerek egy embert, aki emberölésért ül börtönben. Kirabolt valakit. Te nehogy elhidd, hogy ő rossz ember, mert én ismerem ám és többet tudok róla! A bíró, az ügyész és a bizonyítékok tévedtek, én ismerem ám! Kb. ilyen szinttel mit lehet kezdeni?

A te állításaid nem lesznek attól igazak, hogy bekajáltad befolyásolható emberként azt, amit előadott.

"Miért kell őt nem szeretni?"

Miért kell őt szeretni? Az égvilágon semmi pozitívat nem láttam tőle. Aki pedig olyan szinten hazudik, mint ő, azt mégis miért szeressem? Nem mindenki olyan naiv és szűk látókörű, mint te. Erről nem beszélt?

Részben nincs azzal gond, hogy pénzt kér. Tegye. Tök jó, ugye? A telefonos jósok is kérnek pénzt. Nincs ezzel gond, ugye?

A tanításaival és gondolataival mit kezdjek? Már jóval előtte ismertem pl. Bryan Tracy-t. Ő ugyanezt elmondja, tőkével megtámogatva és befuttatva.

Az ország népbetegsége az irigység? Elmesélte ennek az okát is, pl. a politikai, szociológiai, gazdasági helyzet függvényében? És annak függvényében is, hogy pl. rengetegen azért irigyek, mert egy tőkével megnyomott ember, aki kihasználja mások irányíthatóságát, könnyebben keres milliókat, mint az, aki valóban kőkeményen dolgozik, de nincs pénze kitörni? :D

2017. júl. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!