Baj van a szememmel?
Figyelt kérdés
(Lehet rossz témába raktam.) A lényeg az , hogy pl.: tesin ránézek a bordásfalra akkor a fa körvonalai mellet látok egy zöld(eskék, inkább zöld)és egy piros csíkot. Átlátszóak, de látszik a színük. Az egyik szememmel már több éve látok egy szürkés-fekete átlátszó foltot. Általában csak egyszínű felületen, de valamikor az emberek arca elött is. Amikor a foltra nézek az "elúszik". Voltam már szemészeten (az alergiám miatt) és a világító táblán a piros vonal alattit is le tudom olvasni. Géppel is nézték a szememet, de nem mondták,hogy rossz.2017. jún. 13. 12:48
1/1 anonim válasza:
Evvel inkabb neurologiara kellene menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!