Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai lányok többsége az idiota, arcoskodó pávagyerekekre bukik?

Figyelt kérdés

2017. jún. 11. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mert a mai fiúk és lányok és hermafroditák és egyéb emberszerű lények is egytől egyig arcoskodó ostoba pancserek. Ez a társadalmi elvárás, vagy ha úgy tetszik a divat.

Ha nincs méltóságod és elég erkölcstelen vagy, állj be a sorba közéjük aztán szétcsaphatod magad! Ha ennél magasabb szellemi szinten vagy, akkor viszont ne törődj velük, és ne nyavajogj ezen, egyszerűen éld az életed!

2017. jún. 12. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Ez nem igaz.

2. Ha igaz is lenne, neked nem tök mindegy? Engem annyira nem tud érdekeli, hogy több ezer idegen lánynak ki jön be.

De egyébként, ez az 1940-es évek óta fent áll: https://www.youtube.com/watch?v=Q6auigYXgQQ

Úgyhogy nyugi, nem a mai lányokban van a hiba.

2017. jún. 12. 15:04
 13/18 anonim válasza:
Szerintem én leszek az első lány válaszoló a kérdésedre, tessék: először is, nem tudom mit értesz az alatt, hogy idióta, fogalmam sincs ki a fene vagy, hogy bárkit lealacsonyíts, főleg miután ilyen választékos a szókincsed, mint "bukik" stb. másodszor, az arcoskodó emberek magabiztosak, nagyobb az önbizalmuk, izgalmasabb mellettük az élet, mint egy beszari, szerény emberrel. a pávagyerek meg gondolom azt jelenti, hogy kétoldalt rövidebb a haja. erre sok lány azért "bukik", mert jól néz ki és rengeteg srácnak ilyen a haja, szóval majdnem nem is lehet nem "pávagyerekre" "bukni". Ennyi. ezek után keress magadnak barátnőt, aki inkább a nagyon okos, szerény bilihajúakra "bukik"
2017. jún. 12. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
A te érvelési hibád: szalmabáb.
2017. jún. 12. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez igaz is, meg nem is. A lányok a NÉPSZERŰ srácokra buknak, vagy a jóképű/jó testű srácokra. Aki ténylegesen páva ( és nem csak annak hívják a haja miatt), az nagy valószínűséggel népszerű = szeretni fogják a lányok. Persze nem mindegyik, de fog magának találni barátnőt amikor csak akar. Nincs ebben semmi rossz. Ha nem vagy népszerű/jó képű/jó testű, attól még ugyan úgy lehet csajod, csak tudj beszélgetni velük, és te is találsz valakit, nem kell a pávákat szidni ezmiatt.

Ui:

-Az igazi pávákat, akik soványok, lányos az arcuk, mindegyik ugyan úgy néz ki, azokat rühellem. De aki a mostani divat szerint öltözik, kivan gyúrva, azzal nincs bajom. Persze nem szimpatikusak, és irritálnak, de ez csak az én hülyeségem már.

2017. jún. 12. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem rájuk buknak, hanem őket veszik észre. Az "átlag" intelligens, csöndes fiút néha a buszsofőr sem veszi észre, amikor az lelép a zebrára. 17F
2017. jún. 29. 17:30
 17/18 SirMoook ***** válasza:

Visszakérdezhetek? Miért van az, hogy a mai fiúk többsége az idióta műmellű r.bancokra bukik?

Hidd el, én lányként találkozok sokszor ugyanezzel, és én se értem. (17/L)

2017. jún. 30. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért vesznek az emberek Tesco párizsit, ha van Pick szalámi is?
2018. aug. 19. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!