Szerintetek az emberiség mekkora hányada diagnosztizálatlan pszichopata?
Olvastam több írást is ezzel kapcsolatban, és amelyekben az állítják, hogy az emberiség egy jelentős hányada pszichopata és nem képes az empátiára. Például az orvosok döntő többsége egyértelműen az. De a legsikeresebb emberek többsége is, hiszen híján vannak érzelmeknek, nem félnek, nem izgulnak, nincs szégyenérzet meg hasonlók.
Ebbe belegondolva összeáll a kép, hogy az emberiség történelem során, hogyan történhetett meg annyi kegyetlenség. Például, amikor a tömegek úgy mentek kivégzésre, kínzásokat végignézni mint mulatságba és élvezettel végig is nézték, amint a másikat órákon át gyötrik majd kimúlik.
Szóval a lényeg az, hogy valószínűleg ma is vannak ilyen emberek köztünk, és én is gyakran érzem hogy sok emberben magas szintű kegyetlenség van, bántják a rászorulókat, gyengéket, és őket hibáztatják mindenért.
3
Ott a pont. Én is így látom ezt :) Diliházba kerülnek mert a végén feladják és összeomlanak, bediliznek valósággal ettől a világtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!