Az emberek jelentős része miért ennyire egoista?
Miért akarnak az emberek a mai világban megértést? Ha meghallgatnak valakit,meghallgatják valaki történetét,vagy fájdalmát,akkor miért úgy kezdik a választ,hogy "én meg". Ha mást hallgatnak,másra fókuszálnak,miért kezdenek el rögtön azonnal magukról beszélni? Miért nincs az emberekben összetartás? Miért mutogatnak állandóan egymásra? Akár egy vicc közben is,miért kell a tréfáló nevét hangosan kiabálni,hogy gyanút tereljenek,holott mindenki tudja hogy nem ők a vétkesek? Miért jó az,ha másnak rossz? Miért kell hazudni? Miért vezetik félre azt,aki mindig mellettük áll? Megérett volna a társadalom a pusztulásra? Ezt hogy.. vagy mikor?
Bocsánat a kérdésrengetegért,de rettentően ki vagyok borulva. Undorodom ettől a társadalomtól!
Akkor rosszul lehetek bekötve,mert másokat ösztönösen magam elé tudok helyezni.
Utolsó. Igen,ez pontosan így van. Csak arra lennék kíváncsi,hogy mi van,amikor olyan emberek találkoznak össze akik így próbálnak beszélgetni. Megelégelik,hogy a másik nem figyel oda és a sajátját kezdi el regélni? Vagy belevág a szavába és addig beszél magáról amíg a másik fel nem adja és kussol végig "aha" válaszokat adva? Vagy hogyan megy ez? Nagyon megérett a világ a pusztulásra.. Utcákon is mit látok? Segítségre szorul egy elesett személy,vagy egy idős,vagy egy gyermek aki nem ér el valamit,vagy akármi,tényleg akármi vagy akárki.. De csak elsétálnak mellettük mondván "nem az én bajom". Azt csodálom hogy még ránéznek más emberre. Lassan nem néznek sehova mert az nem velük kapcsolatos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!