Hogyan legyek férfias? 21f
Elmondom hogy lehetsz sikeres dolgokban.
Nem görcsölsz rá, leszarod, ne érdekeljen. Szórakozz a lányokkal, ne gondold azt, hogy húha, vajon most feltudom e szedni, szard le hogy van e csajod és hogy ki lesz az.
Sokáig én is görcsöltem rá, utána egyik nap magasról leszartam, elegem lett, nem akartam barátnőt, nem hajtottam érte, és másnapra már fel is szedtem valakit ez miatt, mert annyira laza voltam.
Adok pár valóban használható tanácsot, amivel jobbá teheted az életedet:
1) Kezdj magaddal valamit és fejleszd magad!
Nem hiszem el, hogy semmi nem érdekel - főleg, ha ki se próbálod a dolgokat.
Kezdj el valamilyen sportot, tanulj meg hangszeren játszani, tanulj önvédelmet vagy iratkozz be egy téged érdeklő tanfolyamra. Rengeteg szabadidős tevékenység van, amiknek a nagyrésze nem igényel komoly anyagi befektetést.
Egyáltalán nem vonzó a nők szemében, ha egy srácnak nélkülük üres az élete. Ők egy már alapból izgalmas élet részei akarnak lenni, nem pedig ők maguk adni a színesítést. Tudod, senki nem szeret olyan buliba menni, ahol saját magának kell bulihangulatot teremteni! Mindenki a kész buliba akar érkezni!
2) Szociális élet. Kutasd fel a korábbi barátaidat, és szerezz újakat (ezt könnyen meg tudod tenni, ha már találtál valamilyen szabadidő tevékenységet). Élj bőséges szociális életet, alakíts ki magadnak barátságokat, járj társaságba.
3)A görcsölés ellen pedig: fizetős csajok. Feloldja a gátlásaidat, csökkenti a szorongásaidat. Önbizalmat ad, hogy tapasztalattal gazdagodtál és a későbbiekben magabiztosabb leszel a csajokkal, hogy már nem vagy kezdő velük.
Végül pedig:
Sose hibáztasd magadat a helyzetedért!
Más adottságaink vannak, mindenki más családi háttérből származik. Nem te választottad meg, hogy hova születsz, milyen nevelést kapsz stb.
Annyit tudsz tenni, hogy őszintén felméred a jelenlegi helyzetedet, és megpróbálod belőle kihozni a legtöbbet.
Úgy lehetsz férfias, ha:
- tudod minden nap, amikor felkelsz, hogy mit, miket akarsz megtenni és ezeket megteszed, nem halogatsz
- a fenti tetteidért vállalsz minden felelősséget és következményt
- nem panaszkodsz, hogy rajtad kívül álló okok miatt nem sikerül rendbe rakni az életed
- korrekt konszenzuson alapuló kapcsolatokat alakítasz ki más emberekkel, nem alkalmazol más mércét magadra, és mást másokra
- konfliktusaidat megbeszéled és rendbe rakod azokkal, akiket ez érint
- saját stílust alakítasz ki, nem hanyagolod el magad, de azért nem kell szétgyúrni a tested, a túlzásba esés, vagy a túlzott piperkőcség visszataszító
Ha a kiszemelt nők megérzik, hogy korrekt ember vagy, rendezett élettel, akkor vonzódni fognak hozzád előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!