Csak szerintem iszonyatosan tróger az állandóan fülben lévő bluetooth headset?
Miért lenne tróger dolog, ha a funkcióját kitudja használni? Pont tegnap láttam egy ételkihordónál.Kocsiból kiszállva is bennt hagyta,mert a környező panelekben egy rakás címre volt kiszállítása és tele kézzel lépcsőházról lépcsőházra tök hasznos a dolog.
Én otthon sokszor kihangosítva beszélek pl. mert közben csinálok ezt azt és zavar,hogy csak egy kezem szabad. Húha.
Nem csak szerinted. Szerintem is végtelenül tirpák benyomást kelt ott tartani. Ilyen "hú, de gcifontos vagyok, folyton el kell hogy érjenek, James Bondnak képzelem magam" prosztó fíling.
Olyan, mint a 90-es években, mikor a "vállalkozó" felhúzta a lila meg zöld öltönyét és megvette a Nokiához a mono kábeles "JAMES BOND SZETT" fülhallgatót:
"Nem a fülben lévő headset a tróger, hanem az amikor nem használja, mégis bent van"
Miért az lenne logikusabb,hogy minden hívásnál elővegye a zsebéből,csatlakozzon rá és közben várakozzon a másik fél?
Észre sem veszem az ilyeneket. A taxisoknál láttam meg régebben, hogy állandóan ott van a fülükben.
A napszemüveget én még bent sem veszem le :o) Ha valaki azt mondja, hogy bunkó, annak hangosan azt válaszolom, hogy az is bunkóság, ha sértegetünk másokat. Ha valaki azt mondja, hogy látni akarja a szememet, akkor megkérdezem, hogy fizetett érte? :o)
De most komolyan, kit érdekel, hogy a másik fülében mi van? Miért kell a másikkal foglalkozni? A másikat csesztetni? Ez nem trógerség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!