Mit gondolsz az olyan emberekről, akik konditerembe járnak, de mellette cigiznek?
6-os baxxad meg Popeye egy kitalalt mesefigura!
Ne legyel már gyerek
Mit gondolsz az olyan emberekről, akik kondiba járnak, de mellette illegális ismeretlen hormonkészítményekkel tömik magukat?
Felszínes nagyképű köcsögök. És ráadásul gyenge jelleműek. Én minden embert gyenge jelleműnek mondok akinek valami káros szenvedélye van: a dohányzással kapcsolatban például. Borzasztó ellenszenvesek, nem is szívesen állok olyanokkal szóba.
A doppingolással kapcsolatban: Oké, hogy azért csinálják, mert jól nézzenek ki, nem az egészségük miatt. Az nem tűnt még fel senkinek sem, hogy pont az egészsége miatt néz ki jól egy ember? Legalább is engem nem vígasztalna, hogy tönkrement májfunkcióval vagyok, de legalább jól nézek ki, mert visszább van tartva a víz a nagyobb izmaimban, de z is csak időszakosan...
Én most a "konditerembe járnak" alatt nem a versenyszerű testépítőkre gondolok,akik különböző szereket szednek.
De aki sportolni,hobbiból jár a terembe annak igen is az egészség is fontos,persze a jó külső sem másodlagos.
Viszont szerintem is nagyon proli,hogy mellette cigizik valaki.
Az ilyenek csak az aktuális divatnak hódolnak,nem tudatos náluk ez a tevékenység,mert a tudatos ember felfogja,hogy a sport és a dohányzás összeegyeztethetetlen.
A dohányzás pedig igen is öregíti a bőrt.
Persze nem a 20-on évesekre gondolok,hanem arra,amikor majd 30-asok,40-es vagy idősebbek lesznek..
Dohányzok, és mellette futok, hétvégente baráti társasággal focizunk 2-3 órát. Nem azért futok, hogy sexi legyen az alakom, vagy hogy leadjak pár kilót, hanem azért, hogy a tüdőm jobban bírja a terhelést, ne fulladjak ki foci közben. Persze cigi nélkül jobb lenne, de szeretek cigizni, és ezt futással próbálom kompenzálni. A kondis cigiseket is valahogy így képzelem el.
Ui:
-Attól még mert cigizik valaki, attól még ugyan úgy figyelhet a testére.
Kedves utolsó válaszoló!
Meg tudnád mondani hogy miért is dohányzol? Annyira jól érzed magad tőle? vagy valami pluszt ad? Vagy mégis miért? Ha meg semmi különöset nem tesz akkor meg minek? Nem lenne érdemesebb leszokni akkor róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!