Hogyan magyaráznád egy ilyen ember lélektanát?
Figyelt kérdés
Olyasvalaki, aki folyton olyan képeket tölt fel, amin "boldogan, mosolyogva" együtt van a párjával, olyan idézeteket ír ki, amikben arról áradozik, hogy a párja számára a minden stb, valamint feltűnően szerelmeskedik vele nyilvánosság előtt ... valójában egy nagyon magányos ember, ugye? :(#viselkedés #szerelem #magány #ember #szeretet #lélektan #boldogság #önbizalom #pszichológia #emberi tulajdonság
2017. jún. 2. 21:37
1/8 anonim válasza:
Miért lenne magányos? Nem látok összefüggést.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát mert azt akarja láttatni, hogy mennyire boldog és örömteli, de közben lehet, hogy pont az ellenkezője. És, mivel nem tudja ezt a "problémát" megoldani, ezért becsapja önmagát és másokat is.
2017. jún. 2. 21:46
3/8 anonim válasza:
Lehet kapcsolatfüggő inkább, és kapott egy jókora adag dopaminlöketet.
4/8 anonim válasza:
Szerintem kényszeresen bizonygat valamit. Leginkább azt, ami nem létezik.
5/8 anonim válasza:
Szerintem inkább te vagy irigy és magányos
6/8 anonim válasza:
Jó pár embertől hallottam már, hogy akik egy boldog életet pakolnak ki a közösségi oldalra, azok igazából nem boldogok. Az inkább a irigységből ered. Miért ne lehetnének boldogak? Ha egy bajnok futó kirakja az érmeiről a képeket, akkor igazából nem is kapta meg az érmeket? Kb. hasonló szintű az összefüggés.
7/8 anonim válasza:
Lehet ebben valami, hogy akik minden xart kiposztolnak, közben meg nem igazán boldogok.
Valószínűleg van olyan is, és ilyen is.
Boldogok és nem boldogok.
Egy biztos, figyelemre vágynak.
8/8 anonim válasza:
Jaja én nekem van egy "lánybarátom" aki hasonló.
Mosolygós képek meg tipikus idézetek aztán beszélek vele "Hogy vagy ?" a válasz meg "Élem a szar napjaim"
De persze ettől függetlenül nem minden esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!