Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról/nőről?

Figyelt kérdés

Eléggé kicsinálták érzelmileg a férfiak, így eléggé érzéketlen lett a többi férfival szemben, mert így könnyebb neki, hogy nem enged magához nagyon közel senkit.

Olykor érzéketlen, flegma, rideg és lekezelő a hozzá közeledő férfiakkal, de tudja ő is, hogy ez így nem okés, csak nem akar több fájdalmat.

2017. máj. 29. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
azt gondolom hogy gyenge es gyava. engem is rohadtul kicsinaltak a ferfiak erzelmileg de masok hibaja miatt nem itelek el mindenkit igy talaltam is valakit akivel boldog vagyok.
2017. máj. 29. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Egészségére, de az ilyen ne is reménykedjen valaha normális párkapcsolatban, mert nem érdemli meg és ne is panaszkodjon arra, hogy magányos.

Mindenki sérül, mindenkit átvágnak az életben, tudni kell feldolgozni. Ha ezeket a sérelmeket dédelgeti magában és inkább teljesen ártatlan embereken vezeti le valaki, az egy aljas, gyáva, jellemtelen senki. Kezdene inkább önismeretbe és próbálna meg rájönni, miért mindig azt a típust vonzza be, aki "kicsinálja", tanulni a hibáiból, megtanulni észrevenni az intő jeleket.. Ja, hogy ahhoz lusta? Akkor szenvedjen csak egyedül.

Írom ezt olyan nőként, akit bizony vágtak át nem egyszer gusztustalan módon.

2017. máj. 29. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen idősebb barátnőm.

Az apja egy agresszív alkesz volt.

Tinikorában azért kellett hazasietnie mindig, hogy főzzön meg takarítson a két fiútestvérére, akik le sem szarják.

Megerőszakolták.

Két barátja volt, az egyik megcsalta, aztán öngyilkossággal zsarolta, hogy vele maradjon. A második fiú az pénzzel nyúlta le, meg fizikálisan akarta bántalmazni, amikor szakítottak.

Volt még pár dolog, de az most mindegy.

9 éve nincsen senkije. Nem gyűlöli a férfiakat, az logikátlan lenne, viszont tart tőlük, nem akar kapcsolatot.

(Amúgy ezért csodálkozom, amikor egy szerelmi/bármilyen csalódás után ide irkálnak fiúk, hogy minden nő ilyen-olyan, miért ilyenek a nők, stb.).

Szóval én nem vagyok negatív véleménnyel egy ilyen nőről, csak ne általánosítsa a férfiakat.

Esetleg pszichológuson nem gondolkoztál?

2017. máj. 29. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha élőben találkozom vele, bizonyára csak feltételezhetek róla ilyen tulajdonságokat, mivel ő maga nem fedné fel. Látnám a távolságtartást, amivel önmagában nincs semmi baj, sőt a magánszférába nem is kell akárkit beengedni. De ha lekezelő, ha a múltjának sérelmeit rám vetíti (amiről nem is tudok), azzal nem lehet mit kezdeni, mindenképpen negatívnak fog tűnni.

Kicsit kevés az info. Ez csupán egy megnyilvánulás, emellett számtalan más befolyásoló tényező is van, ami befolyásol egy véleményalkotást.

2017. máj. 29. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmi
2017. máj. 29. 12:37
 6/13 piriiiii ***** válasza:
72%

Gyenge és nem látja jól az értékeket.

Én is kaptam sok rosszat a férfiaktól (hazugságokon, hitegetésen keresztül még olyat is, hogy össze akart hozni egy csajjal... a tulajdon "pasim"), és ó, hidd el, nagyon sokszor gondolok arra, hogy remeteként kéne élnem, mert úgy nem fog fájni, és nagyon sokszor tart is ez az elhatározás egy-két napig, hétig, de mindig rájövök, hogy naiv gondolat, ha azt hiszem, az ember képes kibírni teljesen egyedül. Társas lény, ugyanúgy kell neki a kapcsolat, mint a levegő...

Inkább óvatos vagyok.

2017. máj. 29. 12:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz. Nem a többi férfi tehet arról, mert volt olyan férfi, aki nem volt vele korrekt.

Meg kell tanulni kiigazodni a kapcsolatokban, kell a negatív tapasztalat is, hogy tudd, a következőkben mire figyelj oda. És persze nem szabad ennyire magadra venni, ha valami nem jól sikerül. A legtöbb kapcsolat véget ér valahogy.

2017. máj. 29. 13:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az érthető, hogy nem akar most senkit, hogy nem enged magához közel senkit.

Arra viszont szerintem nem jogosít fel semmilyen csalódás sem, hogy másokkal direkt flegma és lekezelő legyen. Normálisan is távol lehet tartani a férfiakat magadtól.

2017. máj. 29. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen általában könnyű préda egy gyakorlott vadásznak... azt gondol9m róluk, hogy: nyami :P
2017. máj. 29. 13:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legborzasztóbb, amit ember tehet.

Olyan dolgok miatt eleve elítélni embereket, akik nem tehetnek az illető előéletéről.

Elhiszem, hogy szörnyű volt ezeket átélnie, de azért, mert vannak ilyen emberek, akik kihasználnak, átvernek, bántanak, de attól, nem lesz mindenkin ilyen. Ezzel lehet, hogy egy olyan embert, társat taszít el magától, akivel idő után fel tudna oldódni, és teljes életet élni.

Szerintem butaság azért büntetni valakit, mert hogy x éve egy másik emberben nagyot csalódott.

Nem fair olyanokon levezetni a mérgét, bánatát, akik nem tehetnek róla. És főleg nem fair ugyanazt visszaadni egy másik embernek, amit ő kapott. Adja vissza annak valahogyan, aki megrendítette a bizalmát, ne pedig annak, akinek még a létezéséről sem tudott.

2017. máj. 29. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!