Szerintetek mennyi idő telt el a két kép között?
Figyelt kérdés
Illetve milyen különbséget láttok a két időszak között? Hány éves volt szerintetek az első, illetve második képen?
2017. máj. 25. 11:24
1/8 anonim válasza:
Az elsőn olyan 20-25 éves lehet, a másodikon 30-35 körül, tehát kb tíz év a különbség szerintem.
2/8 anonim válasza:
Az első szerintem olyan 25-30 a második meg 30-35.
3/8 anonim válasza:
Max 5 év lehet, hiszen az első kép az 2012-es EB-re készült, ott a logó a képen.
4/8 A kérdező kommentje:
De tippeld meg h ott hány éves volt illetve a másikon mennyi volt
2017. máj. 25. 12:22
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ezekbe a panini matricás albumba nem feltétlenül a legfrissebb képeket teszik be tehát erre ne alapozzon senki. Volt akinél több éves kép volt bent. Nyilván itt most nem fogom elárni h melyikről van most szó
2017. máj. 25. 12:29
7/8 anonim válasza:
Az első kép egy 2012-es EB kártya, amihez a kép valószínűleg 2011-ben vagy korábban készült. Akkor 30-31 éves volt.
Rosický 2016 óta tért haza levezetni a Spartába (vagy nem tudom mit csinálni, mert kemény 18 pályán töltött percet szedett össze a szezonban, egyfolytában sérült), ez pedig egy átigazoláskori képnek tűnik. Nyáron 35 éves volt.
Tehát a két kép között 5-6 év eltérés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!