Miért nem merek változtatni? Önbizalomhiányos vagyok?
Sziasztok ! 12 éves vagyok,és csúnyának tartom magam.Butának ugyan nem ( -nem felvágás- rengeteg versenyre járok,jó eredményeket érek el,az osztály legjobb tanulója vagyok ),de rondának érzem magam.
Külsőm (haladjunk lentről felfele):
A lábujjaim szétállnak,kicsit lúdtalpas vagyok,bár az orvos szerint egyáltalán nem vészes ,alig észrevehető
A vádlim egyszerűen hatalmas ,emiatt nem merek rövidnadrágot venni. Lötyög az egész,borzalmas.
A combom hájas,dagadt.
A hasam szintén nagy bár van rajt izom.
Mellem 12 éves létemre semmi nincs,pedig már az összes osztálytársamnak nő.
A karjaim hájasak,pöttyök vannak rajta ( ilyen kis hólyagszerűek,de leginkább csak ha napon vagyok)
A nyakamon is van felesleg,tokám is van ha ,,összegyűröm "
Ja ,és az alkarom is undorító,amekkora felkarja van egy normális lánynak,nekem akkora az alkarom.
A kérdés másik fele : A hajamat mindig ugyanúgy hordom,ezáltal a fejem ugyanolyan : lenyalt ,hátul szorosan összefogott haj. Hordanék én más frizurát is,de nagyon félek. Félek hogy kiröhögnek,hogy azt mondják rá ronda ( régebben egyszer oldalra fontam,az egyik osztálytársam elkezdi ,, Mi ez a szar " és közben röhögött)
Nemrég kaptam egy pólót,aminek a vállán van 2 lyuk vagy hogy mondjam . Nos nem merem fölvenni ,mert hogy kiröhögnek. Itthon felveszem,meg tökre szeretem,de ott nem. Semmit nem merek újítani,mert a fiúk ( csak ők bántanak ) csesztetnek .
Mit tudnék tenni? A lefogyásra koncentrálok,az alap.
Mi a bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!