Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek baj ha nyáron...

Szerintetek baj ha nyáron pulovert hordok hosszú nadrággal?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a rövidnadrágot és a pólót. 17/F. kíváncsi vagyok mások véleményére. szerintetek?

2017. máj. 19. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Igen, az baj, ha nem a hőmérsékletnek megfelelően öltözködsz, mert akár hőkimerüléssel is kórházba kerülhetsz.

Nyáron nem csak rövidnadrág és póló létezik,de pulóvert hordani hatalmas felelőtlenség.

Viselj könnyű, nyári ingeket, nyári, akár lenvászon hosszúnadrágokkal.

Nem azért kell nyáron nyári holmit hordani, mert nyár van, hanem mert meleg van, a test pedig folyamatosan hűtő üzemmódban van.

2017. máj. 19. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Én ilyesmire gondoltam pl.:

felső: [link]

nadrág: [link] de a fehér, natúr színű vászonnadrágok is nagyon jól szellőznek és divatosak

valami divatos kalap, vagy sapi: [link]

cipőkben is vannak nagyon vékony, zárt, nyári cipők: [link]

tényleg csak a jó ízlés kérdése, hogy ki mit választ.

2017. máj. 19. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:

De ez nem pulóver , hanem hosszuujjú póló.

[link]

Egy pulóver ilyen.

2017. máj. 19. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Csak nehogy az legyen hogy osszeesel az utcan, kialakul egy szep kis panikbetegseg majd haza vagja az egesz eleted.
2017. máj. 19. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
A csövesek szoktak nyáron is pulóverbe lenni, rájuk akarsz hasonlítani? :D
2017. máj. 19. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Velem pont ugyanaz lett, amit a 14-es ir... egyaltalan nem ajanlom. Anno szegyenlos voltam nagyon es 40 fokban is pulcsiban jartam meg hosszu nadragban es elajultam, azota panikbeteg vagyok... inkabb bekelj meg a testeddel. 18/l
2017. máj. 19. 16:52
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) így érzem jól magam
2017. máj. 20. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

16# En is tapasztalatbol irtam amit irtam. En emiatt lettem panikbeteg mert tulmelegedtem es rosszul lettem. Voltam csoport terapian a tobbseg szinten hasonlo okbol volt ott. Nem veletlenul kell az idojarashoz alkalmazkodva feloltozni.

Vicces hogy a sok agyhalott 0%ra pontozta.

2017. máj. 21. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!