Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom mit tegyek, tudnatok...

Nem tudom mit tegyek, tudnatok egy picit segiteni?

Figyelt kérdés
Depresszios vagyok,napok ota. 18evesen befejeztem a szamait(felszolgalo)es kikoltoztem Maltara.Perfekt angol vagyok,elotte spanyol,magyar nyelven beszeltem,mert anyukam spanyol. Nem erettsegiztem le,es most 24 evesen nem tudom,hogy mit csinaljak.2nyelv nem eleg igy magaban,vendeglatozni nem lehet orokke,es felek,hogy sosem vallalhatok gyereket,mert nem jutok 1rol a 2re...Sok dolog erdekel,de mindhez kellene erettsegi,es az otthon a legegyszerubb.De Magyarorszagon meg nem keresnek ennyit...Minden jo tanacs es szo segitseg! Koszonom elore is! :)

2017. máj. 15. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

és itthon letudnád tenni az érettségit?

am 12. osztály kell, 1 év alatt akarsz 2 osztályt lerakni?

2017. máj. 16. 07:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Le,csak utalnék itthon lenni... :( 10. után van lehetőség 1evre is :)
2017. máj. 16. 08:35
 13/19 anonim ***** válasza:

és szerinted menne?

hát figyelj érettségi utána szakma...

ha ezeket betudod vállalni, akkor 3 év alatt eljuthatsz arra a szintre, hogy dolgozhass ápolóként

24F

2017. máj. 16. 08:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgősen menj neki az érettséginek, mert később nagyon fogod bánni, ha nem csinálod meg. Ápoló szakmával meg szinte bárhová mehetsz, mindenütt keresik.
2017. máj. 16. 14:59
 15/19 Girgoy ***** válasza:

Az érettségi azért nem olyan nagy szám, mint amekkorává felfújják. Jó, tanulni kell rá, de nem egy egyetemi vizsga. Azt nem értem, hogy eddig pontosan mit tanultál vagy végeztél? Azért valami alapod csak van. Nem tudom egyébként pontosan mik a szabályok, mert forrong a közoktatás, de azt tudom, hogy amikor én kb. 10 éve gimnáziumi tanár voltam, volt egy angol-magyar anyanyelvű kölyök, aki Angliában járt suliba, de szeretett volna magyar érettségit is tenni. Gyakorlatilag nem járt órákra de eljött az érettségire és letette. Szóval felkészülni akár önálló tanulással is lehet, aztán annyira hazaugrasz, hogy letedd valamelyik suliban. Utána kell járni iskoláknál, biztos fogják tudni.

Aztán ha ez megvan, akkor szétnézel a neten, pályázol, megkérdezed az ismerőseidet, stb. Úgy, mint mindenki más. Valami majd csak akad. A nyelvtudás - pláne ha magas szintű - mindenhol nagy előny. Ne szontyolodj el, egyáltalán nem vészes a helyzet, nem a középkorban élünk! :)

2017. máj. 16. 15:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Meg tudnám csinálni az érettségit persze!Azbideit is megnéztem,és egész jó eredményem lenne.... :( Ez is a bajom,hogy tényleg mindig stréber voltam,elég sokat tanultam,de szakmaiba mentem... Ez ugye 10.nek számít,így nem tudok csak úgy jelentkezni....Bárcsak lehetne valahogy.... :( A fő problémám az,hogy hiányozna a külföldi élet,nyelvek,munkahely....viszont nem találtam olyat,akinél nem kellene bemenni legalább heti 1szer,így 1evig Budapesten kellene tartózkodnom....Felek,hogy ettől meg depisebb leszek,de ha nem csinálom akkor is...Úgyhogy ez egy ördögi kor sajnos :( :)
2017. máj. 16. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Üdv a felnőttek világában. Itt bizony meg kell szoknod, hogy valamit valamiért. Valamilyen áldozatot a legtöbbször hoznod kell egy cél érdekében, sőt az is előfordul, hogy a rossz megoldások közül kell kiválasztanod e legkevésbé rosszat. Tekintsd ezt az egy év bp-i tartózkodást befektetésnek. Egy évig rossz lesz, hogy esélyt szerezz 100 boldog évre.
2017. máj. 16. 22:30
 18/19 Girgoy ***** válasza:

Leírom a lényeget, mert lehet, hogy nem ment át:

Elég csak az érettségere (azaz pár napra) hazautaznod Magyarországra, ha külföldön tudsz rá tanulni. Levizsgázol aztán visszamész. De kérdezz meg egy gimnáziumot, hogy tényleg megy-e ez (10 évvel ezelőtt ment).

2017. máj. 17. 11:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolso :) Igen ezt ertem,es utanakerdezek,de azert mar nagyon masok a szabalyok sajnos ...azert koszonom :)
2017. máj. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!