Ti mit gondoltok, hány cm ALATT nevezhető egy pasi nemhivatalosan "törpének"?
170 körüliekre mondom, hogy alacsony, 160 centi már azért pici... viszont van ismerősöm, aki 165 cm körül van, nálam alacsonyabb, de olyan zömök és izmos, hogy sose jutott volna eszembe az a szó rá, hogy törpe vagy hobbit. :D Igazság szerint senkire nem mondtam még ilyet, pedig van ennél alacsonyabb haverom is.
150 centis fiúra sem mondanék semmi ilyet, nyilván nem állítanám, hogy magas, de nem törpézném le. Ha elég cuki feje van hozzá, kifejezetten aranyosnak találnám. :D
Sose tudtam azt mondani, hogy van ideálom, pláne, hogy a magas fiúk, de az évek során bebizonyosodott, hogy kifejezetten az alacsonyabbakhoz vonzódom. :D Az első barátom volt 190 körül, de utána csak 170-180 közöttiek. A mostani párom is 175 cm körül van, én 168 vagyok, de simán veszek fel mellette magassarkút és egyikünket sem zavarja, sem a környezetünket. Nekem ez jön be, nem csípem, ha valakinek csak a mellkasáig érek. :D
24 N 168 cm
(Amúgy meg a Lovely Complex az egyik legcukibb anime a világon. :D )
"(Amúgy meg a Lovely Complex az egyik legcukibb anime a világon. :D )"
Ööö...az meg mi? 🤔
Szerintem 160 alatt de csak azért mert így alacsonyabb nálam.
Én szeretem az alacsony fiúkat
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!