Egy férfi sírhat? Mit gondoltok?
Nem gáz. A férfiaknak is vannak érzelmeik.
A párom is sírt már előttem. Kívülről erősnek látszik,erős is,de ritkán mutatja ki ha bántja valami. De előfordult már az is,hogy együtt sírtunk.
Ha te nem érzed gáznak akkor más ne is érdekeljen. A te dolgod.
Szerintem nem gáz.
Dehogy gáz. Emberi. Ekkor látszik a legjobban, hogy neki is van szíve, hogy vannak érzései. Hülyeség hogy a férfi nem sírhat. Nem attól lesz a férfi férfi hogy nincsenek érzései. Francokat. Sőt nálam alap, hogy ki tudja mutatni az érzéseit, ne csak az örömöt, hanem a fájdalmat is. Ettől vagyunk teljesek.
N
Ha egy férfi minden apró dologért rinyál és sír az elképzelhetetlenül gáz.
De hogyha egy amúgy erős jellemű férfi ténylegesen olyan nehéz dolog miatt sír az egyáltalán nem gáz. Sőt szerintem férfias is tud lenni. A legszomorúbb azt sírni látni aki erős, magabiztos, határozott és mindig támaszt ad a többieknek.
A férfiak is sírhatnak. Nagy veszteségek után, kemény szituációkban ugyanúgy sírnak férfiak is, mint akárki. Sőt, én még filmeken is szoktam sírni, ha nagyon beleélem magam.
De a rinyálás, ajvékolás, műproblémázás, nyöszörgés, önsajnáltatás tényleg gáz és nem férfias.
Persze, hogy sírhat! Én direkt erre buzdítanálak is téged!
Sőőőőt.... én most itt megsúgom neked, hogy én csakis olyan férfival jönnék össze, hangsúlyozom FÉRFI, aki erre képes! És nem szégyenli azt!!!
A férfit azért írtam nagybetűvel, mert nekem személy szerint ez jelenti a FÉRFIT, az agresszív, macho f_szkalap pedig nem!!
Úgyhogy igen: nagybetűs vagy te a javából, nálam mindenképp! :)))
(Ami nem azt jelenti, hogy a depressziósok vonzanának, mert két totálisan különböző embertípusról beszélünk!)
Nem, hiszen még könnycsatornáink sincsenek, genetikailag kiveszett a férfiakból a sírás képessége!
Amelyik férfi sír, az valójában egy lány, aki véletlenül kukival született... -.-
Irónia OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!