Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagy baj ha sznob vagyok?

Nagy baj ha sznob vagyok?

Figyelt kérdés

Személy szerint iphone-om van és mindig szinte amikor kijon MO-n megveszem. Nem vagyok hajlandó kínai goncoket felvenni szinte csak zaraban bershkaban vasarolok vagy nike converse illetve hillfiger es gucci cuccaim vannak. Sokan utalnak emiatt mert ok ezt nem birjak felulmulni. Sok angol szot es kifejezest haaznalok illetve anyanyelvi szinten beszelek angolul es tanulok nemetet es spanyolt. Es bevallom masok orra ala is nyomom neha hogy en jobb vagyok nala.

Szerintetek ez baj? 15 F

2017. máj. 13. 18:09
1 2
 11/15 PresidentEvil ***** válasza:
100%

.

"Es bevallom masok orra ala is nyomom neha hogy en jobb vagyok nala."

Miben vagy jobb? Legfeljebb gazdagabb. Jobb akkor lennél, ha nem dicsekednél és nem gondolnád, hogy ezek a cuccok valós értéket képviselnek. Tizenöt évesen valószínűleg nem a saját pénzeddel kérkedsz, ez még súlyosabbá teszi a dolgot. A többiek nem azért utálnak, mert nem tudnak felülmúlni, hanem azért, mert az orruk alá dörgölöd, hogy nekik nem telik ilyesmire. Ez végtelenül visszataszító, de előbb-utóbb úgyis lesz valaki, aki helyre teszi benned a dolgokat. Jobb esetben egy hosszú és kellemetlen beszélgetéssel, rosszabb esetben egy hatalmas veréssel vagy nyilvános megalázással. A legrosszabb esetben pedig senki sem fog szembesíteni ezzel és halálodig észre sem veszed majd, hogy valójában értéktelen emberként élted végig az életed.

2017. máj. 13. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Nem sznob vagy, hanem el vagy kényeztetve, ami egy dolog, az meg egy másik, hogy ezzel vissza is élsz. Na, ez a nagy baj.

Látom, még nem írtál választ a reakciókra, de azért leszögezném: Nem hiszem, hogy bárki irigy lenne itt, legalábbis én nem.

Korodbeli vagyok, és hasonló helyzetű. Mindent megkapok, amit szeretnék, vagy ami a hobbijaimhoz tartozik. Mindenből a legjobbat, de nem azért, mert közlöm Apucival, hogy "Nekem kell az a ló! Vedd meg!", hanem mert a magam módján megdolgozom érte. Segítek a húgomnak tanulni, és én is rengeteget tanulok (nyelvek közül angolt, németet, görögöt, oroszt. Sportolok is, íjászkodok és lovagolok, a művészeteket is kedvelem), hogy a szüleim büszkék lehessenek rám, és én is magamra (+élvezem is, ha megtanulok valamit). Vannak osztálytársaim, akik szintén hasonló anyagi helyzetben vannak, és szeretik is hangoztatni. Látom, hogy a kevésbé gazdag társaimat ez bántja, ilyenkor próbálom finoman elhallgattatni őket. Utálnak is érte, de én akkor sem kérek a majomkodásukból, főleg ha kevésbé szerencsés társaim kárán művelik.

Ahogy elolvastam a rövid kérdésed, ez jutott eszembe:

(1.) Nem a ruha teszi az embereket. Képzeld el, hogy csak és kizárólag a belső értékeidről kell fogalmazást írnod. Ez alapján értékeld magad.

(2.) Az utolsó előtti mondatod alapján felismerted, hogy nem jó így a viselkedésed. Ez már haladás.

U.I.: Nem kérkedni szerettem volna, amikor magamról írtam néhány mondatot, csak példákat szerettem volna hozni.

Kérdező, remélem sikerül túllépned a felszínességeden, mert biztosan jó fej srác lehetnél. :) Sok szerencsét! :)

14/L

2017. máj. 13. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy néhány "aranyásó" majd megtalál az életed folyamán. Azért gondolj bele abba is, hogyha valaki barátkozik veled (amit erősen kétlek) vagy, ha egy lány kikezd veled, akkor nem te leszel a lényeg, hanem a szüleid pénztárcája.

Egy-két-sok pofáraesés után majd talán benő a fejed lágya. Addig is, kívánok neked sok leckét az élettől, rád fér.

2017. máj. 14. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem kamu a kérdés, túl öntelt :D

De ha igaz akkor felkérhetsz egy randira :D (viccelek)

21/n

2017. máj. 25. 15:31
 15/15 anonim válasza:
ZARA, Bersha, HM mind kínai fast fashion cuccok.
2020. jún. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!