Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti elítélitek a vörös hajú...

Ti elítélitek a vörös hajú férfiakat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én vörös hajú vagyok, és mindig bántottak/bántanak érte.

Regényeket lehetne írni erről az egészről, hogyan nyomorítottak meg egy életre lelkileg (Meg próbálkoznak most is.). Ezen már túl vagyok. Sosem fogom elfogadni a helyzetem, és "beletörődtem" abba, hogy egy pszichopata gyilkost előbb fogadnak el mint engem.

Csak nem értem, ez miért akkora gáz és/vagy bűn ha sajnos valaki vörösnek született?

2017. máj. 7. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Mondjuk eredetileg én is vörös vagyok nőben, igaz egy fura vörös, nem az a lángoló, világos, hanem jóval sötétebb. Nagyon ritka az eredeti hajszínem.
2017. máj. 10. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a legelső gyerekkori szerelmem vörös hajú,szeplős fiú volt.
2017. máj. 17. 17:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint gyengeim a vörös hajú srácok, huuu de nagyon😉 23/L
2017. máj. 24. 09:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszenek a vörös férfiak. Meg a szép fehér bőrük. Én is hófehér bőrű vagyok, de barna hajú.

Cikizni, csúfolódni meg csak a bunkók szoktak. Sajnos sok van belőlük. Nekem is mindenhol megjegyzést tesznek a tejfehér bőrömre. Csúfolni nem csúfoltak érte, de mikor megemlítik, mindig negatív felhanggal teszik ezt. Ajánlgatják a szolit, barnító krémet, volt aki egyenesen meg is mondta, hogy jobban néznék ki barnán. Amiben lehet is igazság, de természetes megoldás nincs arra, hogy barnuljak, csak leégne a bőröm, a barnító krémekkel én meg nem foglalkozom, sem pénzt nem adok ki ilyesmiért, se időm, kedvem sincs a kencézéssel foglalkozni. Azonkívül ezeknek a használata sem túl egészséges.

2018. jan. 20. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!