Ti elítélitek a vörös hajú férfiakat? Bővebben lent.
Én vörös hajú vagyok, és mindig bántottak/bántanak érte.
Regényeket lehetne írni erről az egészről, hogyan nyomorítottak meg egy életre lelkileg (Meg próbálkoznak most is.). Ezen már túl vagyok. Sosem fogom elfogadni a helyzetem, és "beletörődtem" abba, hogy egy pszichopata gyilkost előbb fogadnak el mint engem.
Csak nem értem, ez miért akkora gáz és/vagy bűn ha sajnos valaki vörösnek született?
Nekem is tetszenek a vörös férfiak. Meg a szép fehér bőrük. Én is hófehér bőrű vagyok, de barna hajú.
Cikizni, csúfolódni meg csak a bunkók szoktak. Sajnos sok van belőlük. Nekem is mindenhol megjegyzést tesznek a tejfehér bőrömre. Csúfolni nem csúfoltak érte, de mikor megemlítik, mindig negatív felhanggal teszik ezt. Ajánlgatják a szolit, barnító krémet, volt aki egyenesen meg is mondta, hogy jobban néznék ki barnán. Amiben lehet is igazság, de természetes megoldás nincs arra, hogy barnuljak, csak leégne a bőröm, a barnító krémekkel én meg nem foglalkozom, sem pénzt nem adok ki ilyesmiért, se időm, kedvem sincs a kencézéssel foglalkozni. Azonkívül ezeknek a használata sem túl egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!