Nektek is vannak olyan kedvenc zenéitek, amitől mindig összeszorul a torkotok, és majd kicsordul, vagy épp ki is csordul a könnyetek?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok túl érzékeny? Némely zene igazán megérinti a lelkem, és extrém libabőrös leszek, valamint a könnyezés kerülget. Szégyen, nem szégyen, harmincas férfi létemre olykor nem bírom visszatartani. Ilyenek pl. a Nightwish régebbi balladái, még Tarjával, az ő hangjától szinte mindig önkívületi állapotba kerülök. De vannak még olyan dalok, amelyek rettentő erősen hatnak rám. Nektek is vannak hasonló élményeitek?2017. máj. 6. 20:36
2/10 anonim válasza:
A Fényév távolság.
Emlékszem, pár éve még kis sz-rosként mennyire nem akartam elmenni a színházba a Padlásra, de amikor meghallottam a számot, folytak a könnyeim. Azóta is összeszorul a torkom, ha meghallom.
Gyönyörű dal.
3/10 anonim válasza:
Igen, van. De a mögöttes tartalom miatt és lényegében csak a saját önsajnáltatásomból fakadok mindig sírva, ha meghallom.
4/10 anonim válasza:
Bon Jovi-It's my life a kedvencem.
5/10 A kérdező kommentje:
3-as: nem szomorúságból, vagy önsajnálatból csordul ki a könnyem, hanem mert egyszerűen annyira mélyen megérint a zene. És nem is vagyok tőlük szomorú, nem kerülök melankolikus állapotba. Csak egyszerűen a lelkem érinti meg!
2017. máj. 6. 22:12
6/10 anonim válasza:
Előfordul néha. Van hogy szomorú gondolatokat indít be és azért, de olyan is volt, hogy nem voltam szomorú meg igazán nem gondoltam semmire, csak ennyire magával ragadott a zene.
7/10 anonim válasza:
persze,én rengetegszer sírok vagy libabőrös leszek a zenéktől,amiket hallgatni szoktam
8/10 anonim válasza:
Most mit kellet lepontozni ? pff . .
9/10 A kérdező kommentje:
nem tudom ki volt az a nyomoronc, aki abban éli ki perverz vágyait, hogy végig lepontozgat egy csomó kérdést. Én a normális válaszokra mind küldöm a like-jelet!
2017. máj. 7. 19:57
10/10 anonim válasza:
Nálam is vannak ilyen számok... Pl. Pintér Béla: Elhiszem c.vagy szintén Pintér Bélától a Csak te is ilyen szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!