Az orrfújás tényleg gusztustalan zuhany alatt?
Figyelt kérdés
Most lemosok magamrol koszt meg mindent ami ràm ragadt. Az mivel màsabb? Mindkettö kosz nem? Nyilvàn mindig kimosom magam utàn a zuhanytàlcàt, mert utàlom a szörmaradékot, de nem értem mi a különbség pl.a làbamra tapadt kosz között?2017. máj. 5. 21:47
1/4 anonim válasza:
Nem az. Szerintem sok ember csinálja és csak egyedul tusolsz nem?! 😂
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem az. En nem csinalom, mert valahogy szeretem a zsepit beletuszkolni az orromba, de a parom nagyon elvezi, mert a forro viz fellazitja az arcuregeben a cuccot es zuhany alatt konnyebben kijon neki mint csak siman zsepibe.
3/4 anonim válasza:
Nekem a lakótársam csinálta és szabályosan rosszul voltam tőle. Utána menjek ugyanabba a kádba, használjam a mosdókagylót úgy, hogy ő nem is hypózza ki. De talán, ami még jobban taszít, az a művelet hangja.
4/4 anonim válasza:
Szerintem iszonyu gusztustalan! Gondolj csak egy konditermi zuhanyzora, ahol a sok bőrnyakú türhő.... ewww! Olyankor egy szivlapáttal kéne őket tarkón csapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!