Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az orrfújás tényleg gusztustal...

Az orrfújás tényleg gusztustalan zuhany alatt?

Figyelt kérdés
Most lemosok magamrol koszt meg mindent ami ràm ragadt. Az mivel màsabb? Mindkettö kosz nem? Nyilvàn mindig kimosom magam utàn a zuhanytàlcàt, mert utàlom a szörmaradékot, de nem értem mi a különbség pl.a làbamra tapadt kosz között?
2017. máj. 5. 21:47
 1/4 anonim válasza:
0%
Nem az. Szerintem sok ember csinálja és csak egyedul tusolsz nem?! 😂
2017. máj. 5. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem az. En nem csinalom, mert valahogy szeretem a zsepit beletuszkolni az orromba, de a parom nagyon elvezi, mert a forro viz fellazitja az arcuregeben a cuccot es zuhany alatt konnyebben kijon neki mint csak siman zsepibe.
2017. máj. 5. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a lakótársam csinálta és szabályosan rosszul voltam tőle. Utána menjek ugyanabba a kádba, használjam a mosdókagylót úgy, hogy ő nem is hypózza ki. De talán, ami még jobban taszít, az a művelet hangja.
2017. máj. 5. 23:24
 4/4 anonim válasza:
Szerintem iszonyu gusztustalan! Gondolj csak egy konditermi zuhanyzora, ahol a sok bőrnyakú türhő.... ewww! Olyankor egy szivlapáttal kéne őket tarkón csapni
2017. máj. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!