Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Kiábrándulnátok egy...

Férfiak! Kiábrándulnátok egy ilyen helyzet után?

Figyelt kérdés

egyetemista lánytársaim széthugyozva (bocsánat a kifejezésért, de ezt nem tudom máshogy minősíteni) hagyják ott a következőnek a wct és legutóbbi alkalommal betelt a pohár, mert tényleg nagyon gusztustalanul lett otthagyva.

Szóval kimentem a csinos, kikent-kifent csajszi után, aki már épp a rá váró barátjához ért vissza és a füle hallatára megkértem a lányt, hogy legyen szíves visszajönni és az összecsurgatott ülőkét maga után letörölni, mert undorító és így nem hagyhatja ott a következőnek.

Utána megbántam, hogy a barátja előtt megaláztam, de őszintén undorítónak tartom a "kondi-szoli-műköröm, mely ápol s eltakar' csajokat.

Tényleg azt látom, hogy a kifejezetten csinos, kifestett tip-top lányok ótvar undorítóan hagyják ott a wct és rosszul vagyok ettől a látszatigényességtől.

2017. máj. 3. 09:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha lehugyozik egy nyílvános wc-t, aut megértem, de ha megtudom, hogy ráül, az már bajos... ott már felvilágosítanám a fertőzés veszélyről...
2017. máj. 15. 13:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan bőrbetegségem, amit egyértelműen nyílvános wcben kaptam... azóza alap, hogy bemegyek, megmosom a kezemet mint Torrente, utána pisilek/kakilok, természetesen nem érek hozzá a budihoz, a kilincseket is zsebkendővel fogom csak meg... így aztán marhára nem tud érdekelni, ha le van pisilve az ülőke... mivel eleve nem áll szándékomban hozzáérni... akinek pedig igen, na az az igazán igénytelen és tudatlan...
2017. máj. 15. 13:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezek után már a nőket is csak zsebkendővel fogom meg...
2017. máj. 16. 02:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az angol wc egyáltalán nem praktikus nyilvános wcnek...

Más országok renheteg helyen megoldják, hogy van a földön egy arra alkalmas lyuk, mellette egy taposó, mindenki fölé tud kuporodni, egyszerűen tisztítgató...

Egy angol wc-t viszont nehéz nem lepisilni, lefosni, ha nem ülhetsz rá...

2017. máj. 16. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!