Férfiak! Kiábrándulnátok egy ilyen helyzet után?
egyetemista lánytársaim széthugyozva (bocsánat a kifejezésért, de ezt nem tudom máshogy minősíteni) hagyják ott a következőnek a wct és legutóbbi alkalommal betelt a pohár, mert tényleg nagyon gusztustalanul lett otthagyva.
Szóval kimentem a csinos, kikent-kifent csajszi után, aki már épp a rá váró barátjához ért vissza és a füle hallatára megkértem a lányt, hogy legyen szíves visszajönni és az összecsurgatott ülőkét maga után letörölni, mert undorító és így nem hagyhatja ott a következőnek.
Utána megbántam, hogy a barátja előtt megaláztam, de őszintén undorítónak tartom a "kondi-szoli-műköröm, mely ápol s eltakar' csajokat.
Tényleg azt látom, hogy a kifejezetten csinos, kifestett tip-top lányok ótvar undorítóan hagyják ott a wct és rosszul vagyok ettől a látszatigényességtől.
Az a helyzet, hogy az angol wc egyáltalán nem praktikus nyilvános wcnek...
Más országok renheteg helyen megoldják, hogy van a földön egy arra alkalmas lyuk, mellette egy taposó, mindenki fölé tud kuporodni, egyszerűen tisztítgató...
Egy angol wc-t viszont nehéz nem lepisilni, lefosni, ha nem ülhetsz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!