Milyen az ember saját szaga?
Lehet kicsit hülyén kérdeztem meg, de le írom pontosan mire is gondolok.
A feromonoktól függően minden emberen más szaga van, amit lehet érezni is.
De a sajátunkat hogyan tudnánk megállapítani? Ez lenne a kérdés.
Mert ha megszagolom a ruhám max a mosóport, vagy parfümöt lehet érezni.
(Még annyit tudok hogy akinek nem annyira vonzó, annak egészség ügyi okai is lehetnek).
Én annyit tudok, hogy egy idő után büdös.
Ha több napig nem mosdok, akkor hajléktalan szagot is kezdek érezni.
Nekem sok meló után a hónaljam erősen hagyma szagú lesz, nem is gondoltam volna mert pont kb, 1 hete szagoltam meg és meglepődtem.
De alvás közben is van a testnek párolgása, idővel az ágynemű átveszi a szagot, a nemi szerveket meg ne is említsük ugye, ott 1 nap is számít.
"A sajat alapszagodat nem fogod soha sehogysem erezni"
Dehogynem, pláne ha f.i.n.g.o.k
Nem pont ilyen válaszokra gondoltam, mint a hónalj stb..
Azt nyilván érzi az ember ha nem fürdik stb...
Mire gondolsz az alatt, hogy megállapítani?
Egy kutya pl. felismeri és megállapítja, hogy a te szagod van a ruhádon.
De szagmintáknak valamiféle sorrendje (ferromonskála), mint a színeknek, hangoknak, nincsen. Legalábbis én nem hallottam még ilyet.
Én szeretem a saját szagomat, nem szoktam magamat szagolgatni ezért nem szokta meg az orrom(vagy simán csak azért mert érzékeny a szaglásom, szeretek is minden kellemes illatút szagolgatni :D).
Egy idő után a ruhán is érzem. Persze sok idő után vagy izzadás esetén nekem is rossz a szagom.
akkor jön elő erősebben a rendes testszag(nem izzadtságszag)
ha legalább 3-4 napig egészségesen él, se nem túl sokat se nem túl keveset mozog, átlagosan tápláló kajákat eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!