Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti barátkoznátok pedofillal?

Ti barátkoznátok pedofillal?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy olyannal aki gyerekeket rontott meg, hanem olyanra aki nem csinált (és soha nem is akar) semmi ilyet, de alapvetően a szexuális beállítottsága alapján pedofilnak mondható.

Ugye ez egy olyan dolog ami jelenleg nem gyógyítható.

UI: Szerintem ez a megfelelő kategória, hiszen semmi 18+-os nincs a kérdésben... De ha tévednék, akkor megkérném a kedves moderátorokat, hogy a kérdést ne törőljék, csupán rakják á a jó helyre. Köszönöm!

2017. ápr. 29. 14:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Egyáltalán nem.

Főleg, mert én is fiatal vagyok (húsz alatt), és két fiatalabb húgom és unokatestvérem is van.

Őket féltenem, meg magamat is, plusz ilyen ember nem feltétlenül normális, ami ad veszélyfaktort.

2017. ápr. 29. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Kizart
2017. ápr. 29. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Gyerekkoromban volt szerencsém pedofillal találkozni. Nem akarok többet látni sem egyet.
2017. ápr. 29. 17:03
 14/19 anonim válasza:
45%
Sok barátom van, aki nagyon kedvel, sőt van, aki felnéz rám, és sajnálnak, hogy ebben az romlott, önző, gyűlölettel teli, mocskos társadalomban kell élnem, annak ellenére, hogy nagyon is jól tudják. Ezeket a kommenteket is borzasztóan fájdalmas egyébként olvasni. 80 évvel ezelőtt a homokosokról ugyanígy írtak volna különben (igen, nem pszichopata vagyok, csak más a szexuális beállítottságom, nem tehetek róla, és ezen nem lehet változtatni semmivel, majd akkor ítélkezzetek az én kasztrálásomról, és egyebekről, ha ti képesek lesztek lemondani a saját vágyaitokról, úgy megnéznélek titeket...). Pusztán intelligencia kérdése, hogy meglássák, jó ember vagyok. Nos, lehet azért kedvelnek, mert megválogatom az embereket magam körül, és elég kevesen vannak, akik képesek tisztán látni, önállóan gondolkodni, és nem a legnagyobb tömeget követők részese lenni, akik végiggondolatlanul elfogadnak és szajkóznak dolgokat, mert úgy érezték helyesnek éppen, jó dolog valakit közösen gyűlölni.
2017. máj. 1. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó nem mentegesd magad! A pedofiliára nincsen mentség! Nem hiába, a börtönökbe azokat a férfiakat, akik kiskorúakat molesztáltak, nagyon hamar kicsinálják a rabtársai!
2017. máj. 1. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Azért az, hogy valaki homoszexuális, és hogy valaki pedofil nem ugyanaz a kategória.

Az előbbi esetben ugyanis az illető a saját korosztályában keres párt. Na, a pedofil nem, és ez a probléma.

2017. máj. 1. 20:25
 17/19 anonim válasza:
53%

Nem is számítottam más reakcióra. :) Látod, ennyire ostoba vagy #15. És mind a maradék, aki hasznosnak értékelte a válaszodat. A pedofília nem csak férfiakra lehet érvényes. Ez kb. olyan, mint hogy a leszbiket imádják, a melegeket megverik. Szívesen elolvasnám, ha idéznél az irományomból, akár egy szót is, ami arra utalna, hogy valaha bárkit molesztáltam, vagy terveztem volna. Remélem kicsit így sikerült rávezetnem, hogy miért használtam rád az ostoba szót.

#16 nagyon jól tudom mit jelent a pedofília és a homoszexualitás, és hogy nem ugyan úgy kell kezelni, nyilvánvaló. Én azt mondtam, hogy mentálisan hasonló dolgok ezek az emberekben. Nem egy elborult agyú gyilkos vagyok. Pedofil, ami annyit tesz, gyerekekhez vonzódom. Sehol sincs ebben az, hogy szörnyeteg. Persze mindenki beleszövi. Na ezt kéne, de nagyon megváltoztatni. De amíg az emberek összessége nem fejlődik agyilag, addig esélye sincs. Pedig pont ezért jutott ilyen magas szintre az emberiség, ahol most tartunk, mert összefogtunk. Ehelyett most pusztítjuk egymást, mindenféle szedett-vedett ürüggyel. Elkeserítő. De hát, mindnyájan kerülünk még Isten színe elé...

2017. máj. 1. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

Én barátkoznék pedofillal. Megpróbálnám megváltoztatni.

A pszichológia szerint a gyermekekhez való felnőttkorban fellépet szexuális vonzalom, a fejletlen ellenkezőnemű szocializálódás hiánya végett lépet fel. Ennek gyógyítása az egy korosztályú ellenkező nemű szocializálódás. Már 3 nap alatt teljesen ki lehet ölni a pedofil hajlamokat az emberből ezzel a módszerrel.

Valamint a pedofilok 90%-a Magyarországon rosszul van szorong kisgyermekek társaságában menekül vagy elküldi mert attól hogy visszamaradott, erkölcsileg lehet fejlett. Én azokat ítélem el akik elítélik ismeretlenül a problémás embereket. Mert ki segíthet rajta ha nem az embertársa?

Még az is megoldás hogy támogatod és bekíséred a pszichiátriára hogy beszéljen egy orvossal. Hány kisgyerek menekülne meg ha minden ember így gondolkozna? Ha egy cukorbeteg összeesik az utcán nem mész el mellette undorral. Akkor ha egy táblával a kezében hogy pedofil vagyok orvosra kell, sajnálnál 50ft-ot?

Azok akik elítélik a pedofilokat nem maguk döntöttek úgy hogy elítéljék, hanem így nevelték beléjük. Semmi probléma csak újra kell gondolni a dolgot.

2017. júl. 12. 08:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Bárkivel barátkoznék, akinek ilyen vagy homoszexuális irányultsága van, DE Isten magas irányadó mértékeinek megfelelően akar élni és úgy is él. Tehát olyannal, aki soha nem rontana meg gyerekeket. Viszont nem bíznám rá sohasem a gyerekemet.
2018. febr. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!