Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányok miért termékenyebbek?

A cigányok miért termékenyebbek?

Figyelt kérdés
Nem okoz nekik gondot több gyerek kihordása sem. Sokkal jobban látszódnak a másodlagos nemi jellegek fejlettsége(nagyobb mellek, szélesebb derék). Mitől lehet ez?

2017. ápr. 27. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

10

Én azon csodálkozom, hogy még meg vannak a válaszok. Azért itt eléggé liberális szemléletűek a cenzorok. :)

2017. ápr. 27. 18:47
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
VAGY mivel a romák általában a szegényebb rétegből kerülnek ki, nem kapnak megfelelő szexuális oktatást és felvilágosítást illetve nem engedhetnek meg maguknak fogamzásgátló szereket vagy abortuszt :)
2017. ápr. 27. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó is jól írja, én is kicsit húztam a számat mikor az 5 napos esemény utániért 8 ezret kicsengettem, de hosszú távon jobban jár vele az ember :D
2017. ápr. 27. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Ez társadalmi rétegtől függ. Ha szétnézel más országokban (Brazíliától kezdve USA-n át Kínáig), azt látod, hogy a szegényebb és iskolázatlanabb rétegek sok gyereket vállalnak, az iskolázott, polgári középrétegek pedig 1-2-t.

Mivel Magyarországon a cigányság teszi ki nagyrészt ezt a mélyszegény réteget, ezért kialakult az emberekben egy olyan "optikai csalódás", hogy a cigányok termékenyebbek. De ez nem így van.

Egyrészt, a hasonló társadalmi helyzetben lévő magyar emberek is ugyanannyi gyereket vállalnak, mint a cigányok, másrészt pedig azok a cigányok, akik jól élnek (pl. TV "sztárok", zenészek stb.), azok is csak 1-2 gyereket vállalnak, mint a többségi magyarok...

2017. ápr. 28. 23:19
 15/19 anonim ***** válasza:
97%

Azért mert te dolgozól, adózól. És abból eltartják őket.

Minnél többen lesznek, annál több pénzt kapnak.

Te meg egyre kevesebbet, mert több adót fognak.

Na ez már őket, nemérdekli :)

2017. ápr. 30. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
A termékenységre, vagy a szaporaságukra van kihegyezve a kérdés? Utóbbinál ugyanis valóban az játszik, amit előttem leírtak: felelőtlenség, dugás orrba-szájba, segélyre hajtás, stb. A termékenységüket viszont tetszik, nem tetszik a mostohább körülményeiknek köszönhetik. A magyarok többségének nagyon megártott a jólét. Ezer felől szajkózzák nekünk, hogy mi együnk, pedig az egészséghez pont az a lényeg, amit NEM eszünk meg. Öreganyáink nem azért éltek egészségesen 80-90 évig, mert olyan hajdenagy jólét volt, hanem azért, mert nélkülözniük, s amellett keményen dogozniuk kellett. Tetszik, vagy sem, az emberi test erre lett kitalálva, nem dőzsölésre.
2017. máj. 1. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarnak dolgozni. Inkább csinálnak 8 gyereket, aztán azok ismételik a folyamatot.
2017. máj. 7. 00:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Többet dugnak !
2017. máj. 8. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Adjuk hozzá azt is, hogy dicsőség a kiscsalád, más könnyű mód elismerést szerezni nemigen van. Persze idővel megjelenik az igény a botcsinálta családfőben az upgrade iránt, és csak lenyom pár évet valamelyik legendásabb börtönben. Na innentől már a kölkeit is emberszámba veszik a falkában.
2017. máj. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!