Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy vendéglátós bunkó...

Ha egy vendéglátós bunkó velem, akkor meddig mehetek el a visszaszólással?

Figyelt kérdés

Velem nagyon sokszor volt már bunkó fodrász, éttermi dolgozó, pénztáros, kocsmában/szórakozóhelyen dolgozó. Flegma, bunkó, beszólogató, én pedig nem szóltam vissza, pedig nagyon visszatudok, csak attól féltem, hogy akkor elcseszi direkt a hajamat, beletesz valami szart az ételembe, italomba, drágábban adja el, amit venni akarok, kiraknak a helyről, stb.

Hogy kezeljem ezeket a parasztokat? Ha lecseszem, hogy miért ilyen bunkó és hogy viselkedjen velem normálisan, akkor tehet velem valami rosszat?

2017. ápr. 25. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jesszusom..! Te komolyan beteg vagy!

Mellesleg fodrász sem vagyok. Jó az életem is. A cart meg azért írtam, mert nem akartam káromkodni. Még a kevés eszeddel ez sem esett le. Bezzeg te kiírtad ezt a szót, remélem jelentenek is érte!

2017. ápr. 26. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Kiírtam a szót mert kilehet, ha nem lehetne akkor írták volna hogy nem küldhetem el a komit. De nekem van kevés eszem :D Miért szálltál rá idegenre és miért csodálkozol ha visszaszólnak? Menj inkább és éld a tökéletes életedet mert te tudsz évi 1 milliót fodrászra költeni...
2017. ápr. 26. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Komit??? Hány éves vagy?? 10 és fél? Na hagyjuk.
2017. ápr. 26. 16:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja értem. Neked irreális szabályaid vannak XD igen ikszdét is írok meet szabad ember vagyok. Szóval szerinted a fodrász aki nem Bioban dolgozik az tuti nem szólhat be... aki szlengeket és rövidítéseket használ az nem több 10nél... ok. Meg gondolom a "komi" szó volt az egyetlen mondvacsinált beszóló okod... ez a szánalmas nem más... Amúgy oké gyerek vagyok de ha te nem akkor érettnek kéne lenned ahhoz hogy ne kötekedj és ne húzd fel magad idegen embereken a neten. Nekem lehet én 10 éves vagyok XD
2017. ápr. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!