Nem szeretem a Star Wars filmeket fiú létemre. Illtve az első 3 rész, az újak nézhetőek voltak de laposak. Pedig szeretem a sci-fi-t meg animét, pl: avatar, alien stb. jók. Van más is?
Na, én meg nő létemre szeretem a Star Warsot. És...mi van akkor? Az új részek pedig szerintem pocsékak lettek. Csak hogy még lehúzzanak vagy száz bőrt egy annak idején sikeres filmről.
Nem kell hogy mindig minden tetsszen mindenkinek. Ízlések és pofonok, hogy kinek mi jön be.
Az új részek nem laposak, pusztán ahogy a rendező is megmondta, az új részeket rajongók készítik rajongóknak...
Te nem vagy rajongó, nem látod az easter egg-eket... szinte minden jelenetben volt valami utalás... nem látod az összefüggéseket, es nem látod mi bontakozhat ki a sztoriból... te csak egy lapos scifi filmet látsz, mert nem ismered a star wars metaverzumot...
Ami nem 8 filmből áll, hanem rengeteg játékból, könyvvből, képregényekből, rajzfilm sorozatokból, a fanficeket meg nem is számolva amiből naponta jelenik meg vagy 1000új és bizony azok közt is van ami olyan sikereket ér el, hogy bekerül a metaverzumba teljes jogu részletként...
Olyan részetekről megítélni a warst, mintha 1 könyvből elolvasnátok egyetlen szót és az alapján jelentenétek ki, hogy az a könyv szar/lapos...
A Star Wars sosem volt sci-fi, űrben játszódó fantasy.
Én szeretem a sci-fit, meg a Star Warsot is, de mikor leülök egy SW elé, nyilván nem várok mélyfilozófiát, mint mondjuk egy Stalker-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!